Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kendall Jenner’s make-up look

Door Angelique op 14.01.2014

Dat Kendall het nieuwe gezicht is van het beauty merk Estée Lauder wisten we al langer en nu kunnen we dankzij de kwaliteitsvolle producten met alle gemak haar look kopiëren

Een echte eye-catcher zijn miss Jenner’s lush lips. De lipstick in Envious red (1) zet je mond extra in de schijnwerpers. Het beste is dat je met een lippenpotlood de contouren van je lippen aflijnt en deze daarna inkleurt. Top it off met een doorzichtige poeder zodat je lippenstift extra lang goed blijft zitten.

De ogen toveren we met de Envious Orchid oogschaduw (2) om tot stralende kijkers. Als je voor een volledige en dazzling look wil combineer je een steamy smokey-eye met de rode lippen. Ben je toch eerder voor een mildere variant kan je je lips met een fancy cat eye laten samen spelen.

De cat eye kan je best met de Double Wear Zero-Smudge Liquid Eyeliner (3) aanbrengen. De eyeliner houdt 15 uur lang, dus geen reden om je zorgen te maken over vervagen of uitlopen while you’re out and about. Het gemakkelijkste vind ik om 3 stipjes te plaatsen net boven je wimperrand en deze te verbinden met elkaar. 

De tempting look wordt compleet met de Sumptuous Infinite Daring Length + Volume Mascara (4). Breng 2 laagjes aan en je ogen zijn volledig klaar om iedereen in vuur en vlam te zetten. Komt goed uit met dit koude weer, toch?

Tot slot verzorg je je nagels met een rode nagellak. Met de titel 'Le Smoking' (5) kan het niet anders dan chique zijn!

Met medewerking van Laura De Beir.

page loaded