Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

How to: Disney’s Frozen make-up look

Door Angelique op 25.12.2013

Last week we were royally invited om een M.A.C. Cosmetics masterclass bij te wonen in de Nieuwstraat in Brussel. Senior event artist Erwin Delano Girigorie toverde voor ons een model om in de sneeuwkoningin Elsa van de nieuwe Walt Disney film ‘Frozen’. Deze animatiecomedie is sinds woensdag 4 december 2013 te bewonderen in 3D op het witte doek. 

In de film onderneemt the very brave en optimistic Anna samen met ruige bergbewoner Kristoff een legendarisch avontuur om haar zus Elsa terug te vinden. Elsa’s ijskrachten houden het koninkrijk Arendelle gevangen in een eeuwige winter

The pretty Elsa is a very elegant icequeen. Speciaal voor jullie sharen we onze nieuw verworven beauty secrets om deze icy look zelf uit te proberen. Het is niet omdat Koning Winter in het land is that we can’t look our very best.

A Fabulous Icy Skin

Stap 1: Na het reinigen van je gezicht en het aanbrengen van een lichte moisturizer, breng je 1st een primer aan. Breng een klein gedeelte van de primer op je hand aan. Dip dan met een vochtige foundationspons de primer zachtjes op je gezicht, beginnend onder je ogen en rond je neus. Next voeg je de primer toe op je voorhoofd, kin, neus en wangen. Blend dan de primer in je huid zodat je overal een egaal effect krijgt. 

Stap 2: Wanneer de primer droog is, breng je je foundation aan. Elsa heeft een hele lichte huid, dus gebruik de M.A.C. Face and Body Foundation. Hij biedt a transparant natural coverage

Stap 3: Ten slotte werk je nog overige oneffenheden en red spots weg met een concealer

Mysterious Frozen Eyes

Stap 1: Om Elsa’s mysterious gaze te creëren gaan we 1st de M.A.C. Parfait Amour oogschaduw aanbrengen. Werk vooral in het midden van het bewegend ooglid om het 3D-effect te vergroten. Je oog zal meer naar voren springen. Vervaag ook naar de binnenste en buitenste ooghoek om de overgang mooi te blenden.

Stap 2: Breng boven je oog de M.A.C. Pink Freeze oogschaduw aan. Deze oogschaduw voelt heel smooth aan en smeert mooi uit. Op het 1ste zicht lijkt de kleur erg roos maar hij geeft a pretty sparkeling effect. Blend met een brush de overgang tussen de M.A.C. Parfait Amour en Pink Freeze mooi uit.

Stap 3: Om je eigen wimpers een handje te helpen brengen we de M.A.C. #21 Lash fake wimpers aan. Ze doen je ogen er voller en groter uitzien. Perfect om die big Disney-look na te bootsen.

Stap 4: Breng de M.A.C. On The Hunt SuperSlick Liner aan. Begin in het midden van je oog en vervaag naar de buitenhoeken toe. Doe hetzelfde underneath your eyes. The key of a professionel make-up look is de blending. Dus zorg dat alles mooi in elkaar overvloeit zonder al te harde lijnen.

Stap 5: Ten slotten brengen we de M.A.C. Prep & Prime Lash mascara aan.

Kissable Pink Lips 

Stap 1: Hoewel rode lippen helemaal in zijn, gaan we voor deze look voor een zachte, glossy pink look: youthful & sweet. Breng de lipstick M.A.C. New York Apple aan op het middengedeelte van je lippen. Werk van daaruit naar de zijkanten. We gaan niet helemaal de contouren voor onze lippen af. Op deze manier ontstaat een groter 3D-effect.

Stap 2: Werk de lippen af met de M.A.C. Date Night Dazzleglass lipgloss voor a shiny frozen look

Rosy cheeks 

Stap 1: Met de M.A.C. Pink Swoon Sheertone Blush brengen we mooie healthy pink cheeks aan. Typisch voor Disney characters. Begin aan de bovenkant van je jukbeenderen en ga in zacht draaiende bewegingen naar beneden toe. Zo zorg je ervoor dat alles mooi egaal verspreid wordt over je gezicht. Blend langs de zijkanten alles nog eens mooi uit.

Stap 2: Ten slotte gaan we met een foundation poeder nog eens over de hele look gaan. Gebruik bijvoorbeeld het Prep + Prime Transparant Finishing Powder. Het zorgt voor een invisible fixation van je make-up en vermindert het glimmen.

You’re ready and looking totally fabulous om dat gure winterweer te trotseren in je nieuwe icy beauty look.

Foto's © Disney en M.A.C. Cosmetics.

Met medewerking van Maya Bogaert.

page loaded