Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

How to remove x-mas glitter nail polish?

Door Loes op 24.12.2013

Peeps, het is eindelijk bijna zover. *Tromgeroffffffffel*. Vanaf vanavond begint voor iedereen de X-mass madness! Ben je er helemaal klaar voor? Cadeautje voor tante Truus? Borrelhapjes à volonté en liters champagne in de koeling? Check check dubbel check.


© Pinterest 

Dan is het nu tijd voor de finishing touch: jouw nagels! Met Kerstmis mag het allemaal iets meer glitteren als je het mij vraagt. Je wilt toch niet verbleken langs de kerstboom? Glitternagels zijn helemaal hot hot hot dus er is geen enkel excuus om als Plain Jane te verschijnen aan het kerstmaal. Mark my words.

Er is enkel 1 klein probleempje. Wanneer je de glitternagellak er weer af wil halen, kom je er al snel achter dat dit niet zo easy peasy is. En dat is het understatement van het jaar. Iedereen die al eens met watjes in de aanslag is gegaan op glitternagels, knows what I’m talking about. Pluisjes, brokkels en hardnekkige glitters die geen millimeter verschuiven. Argh, je hoort het goed: 1st world problems

Hoe kan je dit drama vermijden?


© Cutepolish

Benodigdheden: watjes, aluminiumfolie en nagellakremover.

Stap 1: Maak ieder watje goed nat met nagellakremover. 

Stap 2: Leg het natte watje op je nagel. Druk het goed aan zodat het goed hecht aan de nagellak.

Stap 3: Vervolgens pak je een stuk aluminiumfolie en pak je het topje van je vinger goed in. Zo blijft het wattenbolletje goed zitten.

Stap 4: Doe dit bij iedere nagel waar je glitternagellak op hebt.

Stap 5: Lees een boekje, check je mails (enkel checken, beantwoorden zal wat moeilijk worden met je ET-vingers) of drink een latte met honing.

Stap 6: Na 10 minuutjes mag je de aluminiumfolie worstjes rond je vingers verwijderen. Druk het watje nog eens extra in wanneer je weghaalt. Zo komt de nagellak zeker mee. 

Stap 7: Glitters zijn echt hardnekkig. Verwijder de allerlaatste restjes met nog een extra bolletje. 

Ziezo, you’re ready freddy! Ohja, stap 8: een nieuw kleurtje kiezen en weer helemaal opnieuw beginnen. Nail polish addict much? Yes sir, en een behoorlijk trotse ook nog. 

page loaded