Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Dior’s gold eyebrows

Door Loes op 05.11.2013

Ben jij ook verslaafd aan alles wat glimt, glittert en glanst? En toevallig ook een beauty dare devil? High 5! Dan zijn dé goude wenkbrauwen van Dior je vast niet ontgaan tijdens Paris Fashion Week.

Tijdens de show van Dior kregen de modellen gouden wenkbrauwen, gecreëerd door de master Pat McGrath herself. Iedereen sprak erover en the brows waren in no time het beautynieuwtje van Paris Fashion Week. Het was meer dan gewoon make-up, het waren echte juweeltjes in het aangezicht. Bling bling!

Pat McGrath vertelde aan Style.com hoe ze de look creëerde. Het is een kunstwerkje van verschillende lagen metallic theatrical paint, (lichaamsvriendelijke) lijm en glitters voor extra textuur.

De wenkbrauwen spreken tot de verbeelding en zo gingen the girls van Refinery 29 zelf aan de slag. En het moet gezegd worden, het resultaat is stunning!

Heb je donkere wenkbrauwen? Verlicht ze dan eerst met een laagje foundation. Zo popt het goud meer en zal het sterker afsteken tegen je huidskleur. Natuurlijk is make-up uit de theaterwinkel de beste basis maar met gewone spullen uit je make-upkoffer kom je ook al een heel eind.

Gebruik een gouden oogpotlood of een creamy gouden oogschaduw als basis. Geen lijm in huis? Een beetje crème, wenkbrauwengel of lipgloss will do the job! Nog een beetje glitters overheen. Tip: de pigmenten van M.A.C. (old gold) zijn een absolute aanrader voor dit experiment. Een klein beetje fixatiespray zorgt ervoor dat alles netjes op z'n plaats blijft en klaar is kees!

Ik vermoed dat we niet massaal met gold eyebrows in de supermarkt zullen verschijnen. Toch duiken er wel heel mooie probeersels op via Instagram. I like! Experimenteren is fun fun fun en het is sowieso een echte knaller voor met Oudejaarsavond! Ik ga alvast oefenen voor dinsdag 31 december. Adios

Pictures: © Style.com, Refinery 29 

page loaded