Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Perfect beach curls

Door Tiany op 05.08.2013

Move over, stijltang. Wij gaan all the way en krullen ons haar nonchalant maar chic. Het is vaak moeilijker om een natuurlijke, je-ne-sais-quoi look te maken die de hele dag of avond blijft zitten. Menig beautyblogger maakte er al tutorials over, maar wij spotten een easy hairdo bij de resort show 2014 van Stella McCartny, made by het ecologische beautylabel Aveda.


Aveda Pure Abundance Style Prep € 29,-
Aveda Air Control Hairspray € 20,50

Aveda's creative director Antoinette Beenders geeft ons tips en tricks. 1st geef je je haar meer volume met de Pure Abundance Style Prep om ervoor te zorgen dat je lokken textuur hebben en zacht zijn. 

Stap 1: begin met de Pure Abundance Style Prep voor langdurig gewichtloos volume.

Stap 2: Begin bij de achterkant van het haar en föhn het product in het haar met een grote, ronde borstel. Creëer een los stuk in het midden.

Stap 3: Breng de Air Control Hair Spray aan op kleine haarsecties voor een sterke fixatie. Vouw het haar losjes en snel om de krultang.

Stap 4: Laat de krul vallen en trek zachtjes aan het uiteinde om een lossere krul te creëeren. Stijl met je vingers op de gewenste plek. Maak het af met een vleugje Air Control Hair Spray voor een zachte, transparante fixatie.

Et voilà, nu heb jij de perfecte krullen voor een dagje aan het strand!

Met medewerking van Svea Vermeersch

page loaded