Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

In love with Keira’s hairdo

Door Astrid op 26.11.2012

Keira Knightley looked like a million dollars op de Anna Karenina première in L.A. De muntgroene jurk van Erdem was niet echt mijn ding, maar paste natuurlijk wel helemaal bij het Russian period drama. Toch was ik vooral onder de indruk van Keira’s twisted hairdo. Netjes naar achter gerold, maar niet te stijf én makkelijk om zelf thuis te proberen!

Let's start DIY'ing

  1. Een flinke dosis mousse houdt dit kapsel stevig vast, welk type haar je ook hebt. Het voordeel van een updo als deze is dat je niet aan de slag moet met je blowdryer, alles komt toch vast te zitten.
  2. Dé truc van dit kapsel is niet te strak vooraan te beginnen. Alleen zo krijg je die nonchalante, easy going look.
  3. Begin dan langs 1 kant van je hoofd je lokken ‘op te rollen’.
  4. Neem telkens wanneer je verder rolt een pluk haar erbij. Wanneer je dit doet, trek je het haar dat op je hoofd blijft liggen strak aan. Blijf dit herhalen en werk richting je nek.
  5. Steek de rest van je haar weg in een knotje met speldjes. Heb je veel haar, dan gebruik je best ook enkele speldjes wanneer je je haar langs de zijkant oprolt.
  6. Herhaal langs de andere kant. Keira heeft een zijscheiding dus no worries als de ene kant net iets dikker is dan de andere.
  7. Afwerken met haarlak and done!

Final tip: voor een opsteekkapsel als dit, werk je best niet met pas gewassen haar, way to slippery! Daarom is deze hairdo ook de perfecte oplossing voor wanneer je eens geen tijd hebt om je haar te wassen wink.

Wil je voor de full look gaan, werk dan af met een perfect cat eye en roze lippenstift. Et voila, red carpet here you come!

page loaded