Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Smokey eyes, oh my Gosh!

Door Tiany op 22.11.2012

Smokey eyes: fel begeerd door veel beauties maar weinigen die weten hoe het écht moet. But we've got some smoking news for you: GOSH Cosmetics heeft 4 Smokey Eye Palettes waarmee we je stap voor stap zullen inleiden in de wereld van de stylish smokey eyes.

Als de kleur zwart je niet echt aanspreekt, heeft het beauty label 3 andere geweldige tonen in de aanbieding namelijk paars, bruin en blauw

Let's go Tips and Tricks! Met deze 7 stappen word je de smokey eye-pro:

STAP 1

Breng de lichte middenkleur oogschaduw (02) aan op het ooglid. Dit vormt een goede basis en maakt het makkelijker om de andere kleuren te blenden.

STAP 2

Tijd om een donkerdere tint (03) te gebruiken en dit doe je in het midden van je ooglid. Daarna markeer je de arcadeboog met de donkere kleur (04). Moest je last hebben van hangende oogleden kan je de oogschaduw aanbrengen boven de arcadeboog. Op die manier creëer je een lift voor de ogen.

STAP 3

Om te voorkomen dat je ogen er te donker zouden uitzien, highlight je best de binnenste ooghoeken en onder de wenkbrauwen om een oplichtend effect te verkrijgen.

STAP 4

It's time for some blending. Mix alle kleuren zodat ze mooi in elkaar overlopen.

STAP 5

Breng met een oogpotlood een lijntje aan op de onderste wimperrand en onder het oog zelf voor een nog intensere look. Bij smokey eyes is netjes zijn not done dus je mag het gerust wat uitvegen. Breng vervolgens een donkere oogschaduw (04) aan over het oogpotlood. Hierdoor kan je langer genieten van het lijntje.

STAP 6

Naast de oogschaduw heeft GOSH Cosmetics andere geweldige producten zoals de GOSH Intense Eyeliner Pen. Breng het aan bij de bovenste wimperrand voor een vavavoom resultaat. Het is belangrijk dat je de lijn trekt van de binnen- naar de buitenkant. Naargelang je eigen voorkeur kan je de buitenste ooghoek wat dikker aanzetten.

STAP 7

Last but not least: breng de GOSH Boombastic XXL Volume mascara aan.

Oefening baart kunst! Je zal in no time de meest intense en verleidelijke smokey eyes hebben.

Het oogschaduwpalet, de eyeliner en de mascara zijn beschikbaar in alle Kruidvatwinkels voor € 11,95, € 8,79 en € 11,49.

Enjoy beauty hotties!

Met medewerking van Sabrina Dewitte.

page loaded