Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Brush guide

Door Patricia op 24.10.2012

Soms kan je al eens verloren lopen in de beautywereld. Zo is er voor alles wel een borsteltje, maar als je niet weet waarvoor je het moet gebruiken, dan sta je daar. Daarom heeft The Beauty Department een handige gids gemaakt van welk borsteltje je waarvoor kan gebruiken voor je dagelijkse make-up routine. Welke gebruik je best voor vloeibare foundation en welke gebruik je best om dunne eyeliner aan te brengen? Je vindt het hieronder in de afbeeldingen en met meer uitleg op hun website over borsteltjes voor de ogen en het gezicht.

Let er ook op dat je regelmatig je borstels schoonmaakt, anders smeer je gewoon een hoop bacterieën op je gezicht. Dit kan je best doen in een sopje van babyshampoo of een heel klein beetje dreft. In dit handige artikel geven ze de tip om olijfolie in je sopje te doen. Staat op de te testen lijst! Werk je niet graag met borstels, dan kan je steeds met je handen te werk gaan. Hoe lees je in het Belmodo.tv artikel Perfecte Make-up zonder borstels.

thebeautydepartment.com-Eye-BrushesTheBeautyDepartment.com-Face-Brushes

Pics by beautylish, allure and the beauty department

page loaded