Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Make-up à la Mila Kunis

Door Karen op 08.10.2012

Mila Kunis, sinds That Seventies Show en Friends with Benefits een vaste waarde in celeb land, neemt je mee in haar wondere wereld van make-up en beauty. Want naast haar acting skills valt Mila ook vooral op door haar smokey eyes & stunning look

Deze dagen staat ze opnieuw in de spotlights: samen met Mark Wahlberg is ze te zien in de komedie Ted. Wij geven alvast een voorsmaakje. 

Het verhaal omvat een soort van love triangle tussen een man, een vrouw en... een teddy-beer. Of hoe een knuffel zorgt voor liefdesperikelen. Misschien een vreemd vertrekpunt, maar Mila's aanwezigheid is sowieso al de moeite waard. She's got it all

Willen jullie ook zo fabulous en smokey-eyed voor de dag komen? No biggy, want Mila onthult de beauty geheimen van haar herfstlook 2012: smokey eyes à la Mila dus. 

How to?

Stap 1

Een goede basislaag is very important als je oogschaduw wil die lang blijft zitten. En... dat willen we! Daarom: breng een lichtbeige oogschaduw, eventueel met glitters, aan over je hele ooglid. Aan de binnenkant van je ogen mag je het nog iets dikker aanzetten.

Stap 2

Breng enkel aan de buitenkant extra oogschaduw aan in een donkere kleur. Hiermee verkrijg je een grotere en zwoelere oogopslag. Sexy!

Stap 3

Neem nu een vloeibare eyeliner, liefst met spitse punt, en teken een lijntje om je oog. 

Stap 4

Met een (zwart) kohl-potlood ga je nog eens over de eyeliner. Smeer het kohl-lijntje uit met een kwastje voor een extra dramatisch effect.


                                         Stap 4.                                                                       Stap 5.

Stap 5

De wimpers! Werk je look af met zwarte mascara. En wil je het nog aangrijpender? Zet dan de buitenkant van je wimpers extra in de verf. Of ga over tot kwaliteitsvolle nepwimpers met een natuurlijke look.

Stap 6

De finishing touch: het is de bedoeling dat je ogen nu de show stelen, dus geef de rest van je gezicht zo weinig mogelijk accent. Een roze lipgloss en you're ready to go!

Hier zie je een foto van Mila's verschijning op de rode loper ter gelegenheid van haar nieuwe film Ted. Ze verscheen in een little black dress van Dior: een diepe v-hals, verleidelijk see-through, peplum en last but not least: smokey eyes

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded