Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

DIY Friday

Door Kim op 20.01.2012

Tijdens een drukke werkweek heb je niet veel tijd en energie om 's ochtends uitgebreid voor de spiegel te staan tutten. Wat water in het gezicht, dagcrème erop, een likje foundation, mascara en je bent de deur uit. Je haren bind je meestal snel vast in een rommelig dotje of je gaat gewoon voor de (letterlijke en figuurlijke) net-uit-bed-look.

Gelukkig is er nog het weekend; wanneer je eindelijk genoeg tijd hebt om uit te slapen, heerlijk te ontbijten of je aan uitgebreide beautytaferelen te wagen. Belmodo.tv zocht alvast de leukste beautytutorials uit, waarvan de slaagkansen ook nog eens très hoog liggen (als wij het kunnen, jullie ook!). Good luck!

Two-tone nails

Het is geen geheim dat we hier bij Belmodo.tv grote fans zijn van Alix, beter gekend als The Cherry Blossom Girl. Check het Belmodo.tv report Blog to watch: The Cherry Blossom Girl of  neem een kijkje in haar Cherry Blossom Closet. Ze ziet er altijd piekfijn uit, heeft de beste designerstukken en maakt prachtige foto's waar je hé-le-maal bij kan wegdromen. Kijk, van zo iemand willen wij gerust advies aannemen over hoe je je nagels moet aanpakken. Voor deze two-tone nails heb je slechts drie dingen nodig: 2 leuke nagellakkleurtjes en een stel ronde plakkertjes.
Breng de basislaag aan (de gouden kleur op de foto), scherm het af met een half plakkertje en maak het geheel af met de tweede nagellak (de groene kleur bij Alix).

De step-by-step tutorial met foto's vind je hier.

Braided Ballerina Bun

A braided ballerina bun is a lot more fun! Als dat geen goed motto is om aan het weekend te beginnen, dan weten we het ook niet meer. Reality tv-star turned designer Lauren Conrad richtte een tijd geleden The Beauty Department op, een heel erg mooie website met allerlei beauty tips & tricks. Lees ook het Belmodo.tv artikel The Beauty Department by Lauren Conrad.

Deze braided bun is alvast één van onze favorieten, wegens heel erg simpel met een onverwacht detail. Easy peasy om te maken: zwaai je haar ondersteboven (net zoals wanneer je over de badkuip hangt om het te wassen) en vlecht het onderste stuk. Maak met het overgebleven haar de dot, en klaar!

Neem hier een kijkje om te zien hoe deze braided bun precies in elkaar steekt.

Glitter shoes

In het weekend ga je dansen en dan komen glitter shoes vast van pas, toch? Dankzij de tutorial van A beautiful Mess maak jij zonder problemen je eigen Jeffrey Campbell glitter Litas na. Deze DIY vereist enige handigheid met de lijmpot, maar voor deze sparkling beauties willen we wel wat moeite doen.

Jammer genoeg beschikken ze niet over dezelfde kracht als Dorothy's schoentjes uit de Wizard of Oz (driemaal klikken zal je in dit geval niet thuisbrengen), maar je kan nog altijd je glitterspoor volgen in geval van nood. Now go and dance the night away!

page loaded