Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

How to: Ombre hair

Door Patricia op 30.06.2011

Remember the it-hairdo of de moment? Ombre haar is all around. Tiany ging al voor een bruin-blonde dip dye maar er bestaan ook varianten met iets minder traditionele kleuren zoals blauw en roze. Allemaal hypercool maar best een permanente ingreep. Nu vond ik tijdens het surfen een leuk tijdelijk alternatief voor de blondjes onder ons met koudwatervrees: een do it yourself versie van de roze dip dye. 

Het enige wat je nodig hebt is een roze blush, een kam en wat haarlak. Plaats je haarpuntjes op je handpalm en bepoeder ze met je blusher. Los poeder werkt het best, omdat er zo meer op je haar blijft hangen. Om te fixeren bespuit je naderhand je puntjes met wat haarspray. De ideale look voor een summer BBQ & zwoel feestje achteraf. 

page loaded