Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De Rimpel Strijd to do’s

Door Tiany op 18.01.2009

Ik moet het niet onder stoelen of banken steken, het baart me zorgen (soms word ik er zelfs licht hysterisch van) dat er van die kleine, mini rimpeltjes zich beginnen te vormen onder mijn ogen en het bereiken van mijn 30ste levensjaar zorgt toch wel voor helaas een iets minder jeugdvolle huid...ook dat vind ik uiteraard lichtjes verontrustend! 

Dus ben ik als een halve gek beginnen zoeken naar oplossingen, want ik weiger toe te geven aan de zogenaamde tekenen van ouderdom! 

Bij deze wat tips & tricks die de nodige decennia zullen doen vervagen, al was het maar voor eventjes! En denk eraan dat je huid gewoon dagelijks 's morgens en 's avonds de nodige reinigingsstappen moet ondergaan, dat je minstens één keer per week een deugddoend voedend maskertje moet aanbrengen en vergeet aub niet te scrubben...it's a must!  

stay_young_01

-Vermijd fond-de-teints met een zware textuur en in het geval je niets anders hebt, zorg er dan voor dat je je fond mixt met je dagcrème, zo vermijd je dat de zware textuur in je rimpeltjes kruipt en zorg je voor een "youthful" look!

-Gebruik altijd een wimperkruller voor een "open ogen" effect,  gebruik uiteraard ook de nodige goed aangebrachte mascara om het effect te optimaliseren.

-Zorg voor de nodige jeugdige glans door een highlighter te gebruiken op de juiste plaatsen: dus op de binnen en buiten hoekjes van je ogen, onder je wenkbrauwboog, een tikkeltje net boven de lippen en op de jukbeenderen voor een lumineus effect.

-Dunner wordende lippen kunnen er optisch voller uitzien door op de bovenkant van je bovenste lip een touch of highlighter aan te brengen, mix de highlighter ook met een beetje gloss en breng hem aan over het midden van je onderste lip om licht te reflecteren en je lippen voller te doen lijken.

stay_young_02

stay_young_03

stay_young_04

Succes en wie nog tips heeft om mijn 30 jaartjes optisch te verminderen...please shoot!    

page loaded