Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Beauty favorite: Korres Sunscreen Face & Body Emulsion Yoghurt

Door kora-lee op 05.07.2015

Er zijn zo van die producten waar je gewoon bananas voor gaat. Het nieuwsgierige aagje in mij deinst er zeker niet voor terug om nieuwe dingen te testen, maar er zijn maar weinig producten die ik later ook daadwerkelijk opnieuw koop.

Maar eenmaal een product mijn hart heeft gestolen, ben ik hondstrouw: ik koop het steeds opnieuw, baal al bij het eerste gebruik dat het ooit op zal zijn, en bij de gedachte dat het op een dag misschien uit de rekken gehaald wordt, krijg ik spontaan een paniekaanval.

Het hoeft dan ook niemand te verbazen dat ik van heel wat van mij favo producten een levenslange voorraad heb bijeengesprokkeld. What can I say, ik ben een hamsteraar en heb een hartgrondige hekel aan al wat nog maar neigt naar schaarste: paniek!

Een van die producten die absoluut in mijn kast niet mag ontbreken in deze tijden van ongenadige hittegolven en hete zomerdagen is een goede zonnecrème!

Waarom de Sunscreen Face & Body Emulsion Yoghurt van Korres mijn favoriet is? Je kunt hem gewoon verstuiven, hij smeert makkelijk uit, dringt snel door (niets plakkerige, zanderige ledematen!), hydrateert goed (met dank aan de Griekse yoghurt, no doubt), beschermt uitstekend tegen de zon en zorgt voor een mooi egaal kleurtje. Voor een zijdezacht, sunkissed velletje à la Pocahontas, quoi!

Maar de allergrootste plus moet toch wel de geur zijn. Als het op parfums aankomt, ben ik niet zo’n fan van girly kokos- en/of vanillegeuren wegens weinig origineel en vaak ook allesoverheersend, maar voor zonnecrème maak ik graag een uitzondering. Zonnemelk hoort gewoon - nou ja - mélkachtig te ruiken!

Deze zonnecrème combineert dat typisch zonnemelkachtige met een zoete maar tegelijk ook frisse yoghurttoets. Denk: ontbijtkoekjes met yoghurtvulling, maar dan in zonnecrèmevorm. Klinkt misschien niet über-aantrekkelijk, maar trust me: geen zonnemelkgeur die verslavender is. Instant zomergevoel!

De Korres Sunscreen Face & Body Emulsion Yoghurt is verkrijgbaar in factor 20, 30 en 50, beschermt tegen UVA én UVB, en kan zowel op het lichaam als op het gezicht gebruikt worden. Voor mijn eigen, ietwat vettige gezichtshuid is hij misschien net iets te rijk: shine alert! Dan is de Korres Sunscreen Face Cream Yoghurt een betere optie. Maar de geur, boys & girls, die géur... Beach bag essential, als je het mij vraagt!

Korres Sunscreen Face & Body Emulsion Yoghurtfactor 20, € 28,-; factor 30, € 29,-; factor 50, € 32,-.O.a. verkrijgbaar bij de Korres-winkel in Brussel en bepaalde apotheken. 

Foto's © Pinterest

page loaded