Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Oscar Scissorhands

Door Michael op 24.06.2015

Niet alleen vrouwen worden graag verwend … Mannen houden ook van een momentje voor zichzelf. En nu spreek ik niet alleen voor mezelf. De Belmodo boys zien er graag goed uit! #Loversofallthingspretty, zoals Belmodo Lars het zou zeggen!

Hit the drums boys, want nu is er iets nieuws voor jullie: Oscar, een nieuw adresje in hartje Sint-Niklaas met de allures van een hippe Londense barbershop. Traditioneel nat scheren is een verloren kunst die weer tot leven werd geroepen.

 Overal in het land duiken er shops op om deze ambacht opnieuw te ervaren. En nu is er ook een paddenstoel uit de grond geschoten in het Waasland. Yay!

Barbiers zijn net als de barrista’s really trending vandaag! A men’s only place, ah, klinkt als muziek in mijn oren. Sorry ladies, Oscar says no-no to the Scissor Sisters.

“De hedendaagse man laat zich ook graag verwennen. Een goede, authentieke knip- en/of scheerbeurt past perfect in dat plaatje.” – aldus Glenn Nicque, 1 van de zaakvoerders 

Glenn Nicque en Stefan Poppe gingen naar Istanbul, het walhalla van de barbershops. Daar maakten ze kennis met de traditie en verschillende, eeuwenoude technieken.

Things couldn’t be easier want Oscar biedt de all-in experience aan. Hedendaagse snittechnieken ontmoetten de eeuwenoude scheertechnieken in de Stationstraat van Sint-Niklaas en ’t was liefde op’t eerste gezicht, how romantic!

“Bij Oscar kan je terecht voor baardtrims en -groomings, gladde scheerbeurten met warme of koude handdoek, maar uiteraard ook voor een klassieke knipbeurt. Koffie of een frisse pint inbegrepen. Alles samen goed voor een onvergetelijke, ontspannende ervaring.” – Aldus Glenn 

Het interieur, huisstijl en logo ogen heel hip, I love it! Alleen daarvoor zou ik al een kijkje gaan nemen. Het trio werd trouwens allemaal ontwikkeld door het Award-winning ontwerpbureau King George!

En onthou goed boys: you’re only as good as your last shave! De ladies will love it.

Alle foto's en page icon: © Facebook © Instagram @oscarkapper

Met medewerking van Davy Spitaels

page loaded