Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Guerlain SS15 by Terracotta

Door Michael op 22.06.2015

Good news, ladies! Want als het van Guerlain afhangt moeten we ons deze zomer geen zorgen maken over druilerige dagen.  De pater familias van de legendary Terracotta Family tovert komend seizoen de zon op je huid met de Limited Edition Summer 2015 Collectie.

De zomercampagnes van Guerlain staan steevast in het teken van gouden godinnen, toasty tans en warme koralen. Deze keer slaan ze de Boulevard of Bronzed Skin in met een verse lading Terracotta's (of course!), aqua blues, yellowy golds en hot pinks.

Let's have a look!

My Terracotta Bronzing Powder

De ster van de collectie, de legendarische My Terracotta zonnepoeder, heeft tegenwoordig een eigen flashy zomergarderobe: Rivièra turquoise for blondes en vurig koraalrood for brunettes.

Zomer voorbij? Trakteer de winter dan eens goed op een summer revival! De hoes is simpel te verwijderen en opnieuw te gebruiken. Summer-Winter: 1-0! Yay!

Sun Protection Compact Foundation SPF 20

Het werd er door mommy dear met de paplepel ingegoten: wanneer je de zon ingaat moet je smeren, smeren, smeren! Rebelse pubers als we waren, sloegen we mammie's wijze raad de zomaar wind in.

To be honest: ik ben nog steeds geen fan van zonnecrèmetaart op mijn gezicht tijdens een dagje zonnen op het strand. Lucky for me (én voor jou!) introduceert Guerlain deze zomer de eerste Terracotta fond de teint met een SPF van 20. De compacte zonnefoundation combineert huidverzorging en make-up en komt er in 2 kleuren, Sand en Bronze.

En we gaan meteen voor een triple win want naast bescherming en make-up is de foundation ook nog eens 100% waterproof! Alstublieft!


Sun Protection Compact Foundation SPF 20 Sand/Bronze: € 61,-

Sun Moisturiser Tan Booster

Wil jij kost wat kost dat post-winter melkflesvelleke inruilen voor sexy bronzed skin? Breng dan voor het zonnen een laagje Tan Booster aan en schakel het bak- en bruinwerk een versnelling (of twee) hoger. Hij komt in 2 beschermindexen (SPF 15 en SPF 30)  en in een 100 ml formaat waardoor je hem gemakkelijk kunt meenemen in je handbagage.


Sun Moisturiser Tan Booster: € 44,-

The Looks

Guerlain ontwikkelde 2 summer looks: Palm Beach voor blondines en Palm Springs voor brunettes.  De turquoise en koraalrode My Terracotta zonnepoeders werden hiervoor aangevuld met water-resistant oogschaduwen, hydraterende long-lasting lippenstiften en bijpassende nagellakken.

Palm Beach

1. My Terracotta Bronzing Powder 02/ Natural Blondes - Turquoise: € 52,5
2. Summer Shadow Water-Resistant Cream Eye Shadow Blue Ocean: € 32,-
3. Rouge Automatique Hydrating Long-Lasting Lip Colour and Shine 662 - Fluo Stiletto: € 38,5
4. La Laque Couleur Long-Lasting Colour and Shine 700 - Blue Ocean: € 26,-

Palm Springs

6. My Terracotta Bronzing Powder 03/ Natural Brunettes - Corail: € 52,5
7. Summer Shadow Water-Resistant Cream Eye Shadow White Sand: € 32,-
8. Rouge Automatique Hydrating Long-Lasting Lip Colour and Shine 603 - Yellow it-Stick: € 38,5
9. La Laque Couleur Long-Lasting Colour and Shine 143 - Nahéma: € 26,-

Summer with Guerlain = approved!

Foto's: © Guerlain

Met medewerking van Valentine Vandenbussche.

page loaded