Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Pink beauty

Door Bieke op 20.06.2015

Dat de mooiste periode van het jaar - summer baby - zich niet enkel vertaalt in pink thoughts, pink skin (yep, mijn hoop op een sexy goudbruin zomertintje heb ik jaren geleden al netjes opgeborgen) en pink drinks, bewijst de inhoud van mijn beauty bag.

Van babyroze nagellak tot fuchsia lippenstift,… de barbie girl in mij zegeviert deze zomer!

Benieuwd naar de laatste pink adds to my beauty routine? I'm happy to share, Belmodo lady!

1. Ik geef het grif toe, I'm a sucker for packaging. Caudalie valt in die categorie te vergelijken met Rituals en Lush: je herkent hun producten met je ogen dicht! Het pretty, pretty ombre flesje van Eau Fraîche Rose Des Vignes was dan ook zonder z'n heerlijke scent over de toonbank gerold. De lichte bloemenfragrance vangt het aroma van rozenstruiken in de ochtend aangevuld met pittige rabarbertoetsen en basisnoten van magnolia, muskus en amber. Result? Een supervrouwelijke summer fragrance! Koop hem hier voor € 26,40.

2. Verfrissertje nodig na een zwoele zomerdag? Voeg dan het Nuxe Micellair Reinigingswater met Rozenblaadjes toe aan je pre-bedtime cleansing routine. Breng het na de reiniging aan op een wattenschijfje voor een instant refreshing hydratatie. Het verfrist niet alleen, het zuivert en verzacht at the same time. Een vleugje romance in a bottle, kost je € 16,50 en koop je hier.

3. Rozen zijn al niet meer enkel voorbehouden voor je bruidsboeket, ladies! Dankzij hun beautifying benefits verschijnen ze meer en meer in skin care producten. Babor ontwikkelde een anti-ageingbehandeling die je in slechts 4 weken voorziet van een jonger ogende, stralende en strakkere huid. De Belmodo-ladies deden de test en zagen dat het goed was! ReVersive anti-aging dual serum ontspant de huid en voorziet je van een frisse, rozige teint. Worth a try, darlings! Een ritje in de teletijdmachine, bestel hier voor € 193,- .

4. Shakespeare quotes for the win! Ik heb blush gekocht en mijn Instagram-volgers zullen het geweten hebben! De naam, de kleur én de quote: de & other Stories Applebloom Pink blush had me at a glance! Go girl, seek happy nights to happy days en bestel hem in de webshop voor € 12,-.

5. Mag het wat meer zijn? Mais oui! Mijn current lipstick crush is de Color Riche Magnolia Irréverent van L'Oréal Paris. Pas op: niet geschikt voor de less is morelady! Good to know: na 5 cocktails, 35 hapjes en een veelvoud afscheidskussen blijft de kleur onveranderd. Je vindt hem voor € 14,99 bij Kruidvat.

Ready to think pink this summer?

Met medewerking van Valentine Vandenbussche.

page loaded