Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Freshness on the go met Nivea

Door Tiany op 19.06.2015

Een iconisch product is wel het minste wat je kan zeggen over de beroemde blauwe Nivea-pot. Smeer het op droge huid, over littekens, in je haar ... . Het wordt zelfs voor de gekste dingen gebruikt! Praktisch voor alles kan je beroep doen op dit magische blauwe potje.


Maar natuurlijk is Nivea meer dan enkel die blauwe pot. Ook hun deodorants hebben hun vaste plaatsje in mijn beautycase.  

Heel wat vrouwen vinden een gewone deodorant onpraktisch voor onderweg. Toch willen we graag opnieuw deodorant aanbrengen doorheen de dag. Nivea lanceert daarom haar 4 bekendste deodorants in een pocket versie!

De kleine formaatjes (12 cm) passen in elke handtas, of je nu gaat voor een grote shoppingbag of een hippe clutch. Bovendien bevatten de schattige pocket deo’s 100 ml en mag je ze dus meenemen in je handbagage op het vliegtuig. Daarnaast zorgt de draaidop ervoor dat ze zeker niet gaan lekken. Zalig toch?

In de fitness aan het zwoegen voor je bikini body, een avondje op de dansvloer, stressy dag op het werk ... Er is een Nivea pocket versie voor elke situatie!

Je kan kiezen uit de Nivea Deo Pocket Invisible for Black & White Clear om witte vlekken op zwarte kledij te vermijden en gele vlekken op witte kledingstukken te slim af te zijn.

De Nivea Deo Pocket Fresh Natural met oceaanextracten voor een intens fris gevoel. Net een epilatiebeurt achter de rug? Ga dan voor de Nivea Deo Pocket Pearl & Beauty voor zachte en mooie oksels op een zonnige dag.


En voor alle stresskippen op het werk is er nog de Nivea Deo Pocket Stress Protect. Voor een maximale bescherming, zelfs in de meest stressvolle situaties.

Neem snel een kijkje op de Facebook van Nivea voor heel wat leuke voordelen en wedstrijden!

Foto's © Nivea

Met medewerking van Margot D'Hoore

page loaded