Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Olives make you beautiful

Door Michael op 17.06.2015

Dat olijven heel lekker én superhealthy zijn, weten we allemaal. Voor mij de groene, please! Maar wist je dat een olijf ook een topproduct is voor je huid en haar?

Oh ja, zo is olijfolie de beste manier om make-up van je gezicht te verwijderen. Zelfs de meest waterbestendige mascara maakt geen schijn van kans! Daarnaast doen olijven wonderen bij een droge huid of droog en futloos haar.

Belmodo zet de beste olijvenproductjes even op een rijtje voor jou:

Everybody loves the sunshine! Maar de zon zorgt vaak voor droge en gesprongen lippen, iets wat er nu niet bepaald aantrekkelijk uitziet. Deze lippenbalsem op basis van olijfolie en honing voedt, herstelt en verzacht de lippen. Bye bye doffe lippen! (o-lijf-care -  € 6,95,-)

Droom jij ook al eeuwen van die mooie, glanzende lokken van Blake Lively? Olivella Haar Duo shampoo maakt je dromen waar. Gebruik een klein toefje van dit wondermiddel, laat een paar minuutjes intrekken, spoel uit en aanschouw het verbluffende resultaat. (Olivella - € 9,99,-)

Deze Alep zeep ‘Pain de Thé’ combineert al het goede van olijf- en laurierbesolie met dat van groene thee in 1 zeepje. Sound like a perfect match to me! De zeep zorgt ervoor dat eventuele roodheid in je gezicht vermindert en dat een gevoelige huid wat rust krijgt. Het helpt je huid haar natuurlijke stevigheid, uitstraling en freshness te bewaren. (o-lijf-care - € 1,95,-)

Naast jouw ondertussen weelderige lokken en stralend gezicht verdient ook de rest van je lichaam een echte olive make-over. Olivella bad- en douchegel verwent je huid met natuurlijke vitaminen, essentiële vetzuren en antioxidanten. De gel, die verandert in een zachte mousse, reinigt, voedt en hydrateert je huid. (Olivella - € 10,95,-)

Zelfs in een stad als Gent vind je een cute, klein winkeltje met de beste olijvenproducten! Meet TA-ZE. Deze shop spot je in de Koestraat en brengt je de meest kwalitatieve en verfijnde producten van de Egeïsche cultuur. Je kan hier olijfolie uit maar liefst 33 verschillende streken proeven!

Maar ook de collectie zeepjes zijn zeker een bezoekje waard. Naast de verzorgende werking, ruiken ze echt hemels. Bezoek zeker eens de webshop.

En dan nu, aanschaffen en smeren!

Foto's © o-lijf-care, Olivella, Belmodo & Pinterest

Met medewerking van Stéphanie Hudders

page loaded