Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Beauty tips & tricks van Kim Van Oncen

Door Bieke op 15.06.2015

Wij vrouwen zien er graag goed uit, maar dat neemt ’s morgens vaak veel tijd in beslag. Met een minimum aan tijd, een maximum aan resultaat behalen. Dat willen we toch allemaal? Beautycoach Kim Van Oncen helpt je om er elke dag stralend en verzorgd uit te zien. Whoop whoop!

Kim is een creatieve duizendpoot met naast een eigen zaak heel wat presentatie- en modellenwerk en haar eigen modeblog. Nu waagt de vriendin van personal coach Niels De Jonck zich op de boekenmarkt


Kim bestudeert en volgt al jaren de internationale modetrends op de voet. Deze knowhow wil ze nu delen met de volgers van haar blog en alle ladies die er goed willen uitzien zonder al te veel inspanning.

In haar boek ‘Daily Beauty’ leert Kim ons de kneepjes van het vak en onthult al haar beauty secrets. Welke basics moet je zeker in huis hebben? Wat zijn de do’s & dont’s voor jouw figuur? Wat is een ideale partyoutfit? Welke make-up past het best bij jouw teint? Kim vertelt het je allemaal!

Voel je elke dag mooi en zelfzeker dankzij de tips & tricks van Kim!

Kim’s beauty boek ligt vanaf vrijdag 10 juli 2015 voor € 19,99 in de boekhandel. Haal het beste in jezelf naar boven en zie er elke dag fantastisch uit!

Foto's © Kim Van Oncen

Met medewerking van Margot D'Hoore

page loaded