Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Get your tan on!

Door Angelique op 14.06.2015

Aaaah, het zonnetje komt er steeds meer en beter door, wat resulteert in shiny happy people. Op vestimentair vlak wordt alles een beetje korter; long sleeves verdwijnen naar de bottom of your closet, rokjes en kleedjes rijzen tot boven de knie en we kijken al vol verlangen naar mooie bikini's en bathing suits

Pastelkleurtjes zijn je van het deze zomer en everybody knows dat die soft colors beter uitkomen op een mooi gekleurd velletje. Nu is het niet de bedoeling dat we massaal de UV-stralen op onszelf loslaten want da’s so freaking unhealthy.

Vandaar dat bronzers en zelfbruinende crèmes definitely the way to go zijn. I present to you: de beste self tans for flawless skin!

1. Als ik aan the perfect beach getaway denk, komt Saint Tropez toch als 1ste in me op. Deze badstad vol allure is legendary bij the rich and famous. Deze plek werd door Brigitte Bardot op de kaart gezet en is ever since een echte trekpleister. Je ziet er Béyonce op een yacht loungen, Kate Moss geniet er van een cocktail, Leonardo DiCaprio gaat er na het Cannes Film Festival relaxen en Brangelina maakt er een gezellige familiereis van. Nu kan je met de productjes van St. Tropez ook een celeb worthy tan krijgen. Sprays, mousses en lotion are made available to you op sttropeztan.com!

2. Clinique is er van overtuigd dat een perfecte huid niet per se aangeboren moet zijn, maar dat die gewoon gecreëerd kan worden door the little miracle jars die ze op de markt brengen. Dit prestigemerk is #1 in de Verenigde Staten en dat word je uiteraard niet zomaar. De Clinique Self Sun range bezorgt alle soorten huidtypes een zomers kleurtje. Een gezonde gloed dankzij een gezonde dosis Clinique!

3. De enige bronzerende crème die in mijn mama's badkamerkastje terecht komt, is die van Shiseido. De emulsie geeft een glowing bronze color en maakt je skin super smooth.  Elke dag een klein beetje aanbrengen op je gezicht en lichaam, en je krijgt een mooi egaal en gradueel effect en hence een super mooi en natuurlijke look. ’t Is ook nog eens goed voor je huid dankzij de voedende ingrediënten die in het flesje verwerkt zitten. Momma knows best after all!

4. Lindsay Dickhout is een echte California girl. Ze ziet er uit zoals het cliché beeld dat we hebben van blonde bombshells maar is zo veel meer dan beauty alleen. 12 jaar geleden startte ze haar eigen business op, Million Dollar Tan, en de gehele lijn is absolutely booming ever since. De producten zijn all time favorites van de Playboy Bunnies en menig celebrity, dus je kan er van op aan dat het assortiment echt wel goed is. Het team achter Million Dollar Tan zijn all women dus ze weten als geen ander wat vrouwen verwachten van goeie zelfbruinende items!

5. L’Oréal Paris is 1 van de meest toegankelijke merken als ’t op beauty routines aankomt. Ze hebben een heerlijk Perfect Bronze Serum in hun gamma dat ervoor zorgt dat je huid een sublime sunkissed glow krijgt. Een egale, natuurlijke bruine teint zonder strepen, L’Oréal delivers an awesome product once again.

Foto's © Instagram Reese Witherspoon en Instagram Margot Robbie

Met medewerking van Laura De Beir

page loaded