Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Match je nagellak met je mood: Yves Rocher #SpeakingColors

Door Angelique op 08.06.2015

Het is een ware obsessie van veel vrouwen: je nagellak met je kledij matchen. Call us perfectionists, het geeft gewoon een goed gevoel. Outfit on point and nails on fleek.

Yves Rocher daagt je nu uit om je nagellak te matchen met je mood. Voel je je dreamy? Sexy? Funny? Toon het met de nieuwe collectie nagellakken van Yves Rocher.


De nieuwe collectie bestaat uit maar liefst 40 verrukkelijke nagellakkleuren en 10 kleuren nagellak met gel-effect. Stuk voor stuk geven ze je nagels een mooi kleurtje en intense glans voor een professioneel resultaat.

Elemihars van op de Filippijnen zorgt voor een glanzend resultaat. De plantaardige hars creëert een lichtreflecterende film voor een ultra shiny effect.

Dankzij Yves Rocher creëer je als een ware nail artist de mooiste creaties thuis. Met slechts één laag bekom je al een perfect gelijkmatig resultaat. Dankzij de Elemihars is de formule zacht en sneldrogend. Gedaan met dat gevloek na een stootje tegen de kast met je versgelakte nagels.  

Bovendien hebben alle nagellakjes nu een nieuw, speciaal penseeltje in de vorm van een waaier dat perfect op de nagel past en de lak gelijkmatig aanbrengt.


In het kader van hun #SpeakingColors campagne daagt Yves Rocher je uit met hun #SpeakingColors game.

Post je favoriete mood en maak kans op de nieuwe collectie nagellak. Je kiest 3 #SpeakingColors kleuren waarmee je je eigen #mood creëert, post deze op Instagram of Facebook en tag met de juiste #’s en je #mood.

Yves Rocher kiest de meest inspiring en creatieve foto uit, en deze wint de volledige collectie nieuwe nagellakken! En nog even benadrukken, het zijn 50 nagellakjes. Dringt het tot je door?

Surf naar de Yves Rocher website voor meer informatie en deelname.

Laat je #SpeakingColors voor je spreken!

Foto's © Yves Rocher

Met medewerking van Margot D'Hoore

page loaded