Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Scheren, epileren en smeren

Door Bieke op 05.06.2015

Vandaag eindelijk tropische temperaturen, dus tijd om een streepje bloot te tonen!

Al komt dat streepje bloot natuurlijk met een lastige verantwoordelijkheid: hair management

Don't get us wrong: hair management kan zowel slaan op no shaving en minimal shaving als op the full shaving experience. The choice is yours.

Voor de fans van haarloze beentjes zijn er heel wat spannende nieuwe producten op de markt. You ready?

1. Prep your legs met een exfotonic die -zoals de naam verraadt- zowel exfolieert als verfrist. De Sublime Body van L'Oréal Paris verfijnt bovendien de huidstructuur waardoor die er langer jong blijft uitzien. Deze youth in a tube koop je voor € 1049

2. Comfortabel scheren doe je met de Aqua Gentle van Carmen. De ladyshave maakt zowel droge als natte huid probleemloos supermooth en buttersoft. De scheerkop is uitgerust met een systeem dat ervoor zorgt dat je huid strakker wordt getrokken tijdens het scheren, waardoor het resultaat zachter is dan ooit tevoren. Voor € 28,99 is de Aqua Gentle van jou.

3. Soms heb je gewoon écht geen tijd om uitgebreid te scheren, we get it. En dat weten ze bij Venus ook. Daarom bracht het merk de Venus Snap op de markt: een compact scheermesje dat zit opgeborgen in een handige etui. De mesjes zijn omringd door beschermende gelkussentjes die zorgen voor een extra zacht resultaat. Voor € 13,99 zijn al je scheerproblemen verleden tijd. 

4. Ben je een epileerfan en droom je van benen die wekenlang haarloos en smooth blijven? Babyliss Homelight belooft je niet alleen zachte benen, de epilator zorgt er ook voor dat je na een 8-tal beurten tot 90% minder haartjes hebt. Om je bij te staan in de strijd tegen haar, lanceert Babyliss ook de gratis Homelight App. Via Bluetooth maakt het apparaat verbinding met je smartphone, waardoor je epileeractiviteit wordt bijhouden en de app aangepast adviezen geeft. Take your Homelight home voor € 269.

5. Na het scheren en het epileren mag je vooral niet vergeten te smeren. Want wat heb je nu aan hairless legs als je droge huid schreeuwt om hydratie? Oil Beauty van Garnier combineert de voordelen van een bodymilk met de luxe van kostbare oliën. Het product, dat ook bestaat in een versie die geschikt is voor zeer droge huid, kost € 4,99.

Show some skin! 

Foto © Vogue Nederland

Met medewerking van Yasmine De Wilde

page loaded