Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

A beauty prescription

Door Ine op 03.06.2015

Doktersbezoeken! Ik heb er werkelijk een grondige hekel aan. Het begint al bij aankomst. Voor ik de wachtkamer binnen ga, zeg ik steevast een schietgebedje op: “Laat me please-o-please de 2de in de wachtrij zijn!”

Tevergeefs, zo blijkt keer op keer. Dan maar gezellig door de 2 jaar oude, en aan flarden gescheurde, Flair bladeren, terwijl menig snotterend peuter z’n geduld verliest en het heel impulsief op een huilen zet. Great!

2 Flairs en een halve Kiekeboe later (de andere helft werd ooit door een rebellerend kinderboefje meegesmokkeld), geeft de dokter met een knikje in mijn richting het signaal dat ik eindelijk naar binnen mag.

De confrontatie met het cijfer op de weegschaal zorgt er voor dat ik nog misselijker naar buiten stap, dan toen ik binnenkwam. 

Maar het tij begint te keren! Mijn fobie voor dokters stilaan weg te ebben en dat komt allemaal sinds ik volgend voorschriftje toegestuurd kreeg:

Dr. Babor

On my beauty prescription: de nieuwe bi-fase ampullen. Ze bestaan uit een 2-fasen textuur die de geconcentreerde werkstofpower van een serum combineert met de rijke verzorging van plantaardige oliën.

Het enige wat je moet doen, is kort schudden, aanbrengen en ta-daaa: een silky soft huidje, zonder te glanzen!

Ze komen in 3 verschillende kleurtjes, met 3 verschillende werkingen: Glow Booster, Youth Control en Stress-Relief.


Doctor Babor Boost Cellular Bi-fase ampullen 14 x 1ml: hier verkrijgbaar voor  € 80,-

Dr. Hauschka

Rudolf Hauschka ontwikkelde een holistische huid- en haarverzorgingslijn geïnspireerd door de antroposofie. I've probably lost you there, right?

Laten we de theorie lekker overslaan, en meteen overgaan naar de praktijk! Dr. Hauschka maakt gebruik van natuurlijke grondstoffen die onder eerlijke omstandigheden worden gewonnen uit biologische-dynamische teelt.

The latest addition tot het gamma is een vetvrij Nacht Serum en ondersteunt de huid tijdens de nacht bij de ademhaling en het herstellen van haar vochtbalans. Leuk surplusje: de subtiele appelbloesemgeur werkt zo kalmerend dat het meteen ook mijn nachtrust bevordert. Thanks doc!


Dr. Hauschka Nacht Serum 25 ml: € 30,95

Dr. Perricone

Hij verscheen al op de bank naast Oprah, Larry King en Dr. Oz en hij rekent Eva Mendes, Kate Hudson en Gwyneth Paltrow tot zijn vaste klanten. Nicholas Perricone is een graag geziene kerel in celeb-land Wat hem zo speciaal maakt? Hij kan de tijd terugdraaien!

De Amerikaanse dermatoloog en voedingsspecialist maakte van cosmeceuticals, ofwel healthy anti-aging wondermiddeltjes, zijn levenswerk.

Bestseller in het gamma, award winning topproductje en het resultaat van 5 jaar research: de Cold Plasma. Deze AM & PM skin prep skin creme werd ontwikkeld om de 10 meest zichtbare tekenen van veroudering tegen te gaan.

Voor een instant jonger huidje, moet je wel iets over hebben. Het mirakelpotje (30 ml) kost je € 176,- en is hier te verkrijgen. Het visgeurtje krijg je er gratis bij. Yummie!

Iets te veel uitgegeven aan beauty producten? Hubby dear heeft geen reden meer om te zeuren! Het moest van de dokter… toch?

Foto's © Pinterest, Doctor Babor, Dr. Hauschka en Dr. Perricone

Met medewerking van Valentine Vandenbussche.

page loaded