Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Born Unicorn: Beauty in Films

Door kora-lee op 31.05.2015

Ik heb een gigantisch zwak voor all things beauty, ben niet ongevoelig voor pretty packaging én ben zwaar film- & Netflix-verslaafd. Gevolg: Bij elke film/serie die ik kijk, valt mijn blik automatisch op elke lipstick, gezichtscrème en elk parfumflesje dat de revue passeert.

Een bepaald parfum of make-up item zegt soms meer over een personage dan je zou denken … Beroepsmisvormd, anyone? 


Foto © Born Unicorn

Denk maar aan de bubblegum pink lips van Scarjo in Lost in Translation of Katie Changs barbieroze Chanel-lipstick in The Bling Ring.

Die laatste kleur heette overigens Kensington, een kleur die Sofia Coppola per se wou gebruiken, maar niet meer te verkrijgen was en speciaal werd overgevlogen uit Parijs! Can my Chanel-lipstick have its own seat?


Foto © Born Unicorn

Of wat dacht je van het dromerige Annick Goutal-flesje in Emma Roberts slaapkamer in Gia Coppola's Palo Alto? Un matin d'orage, voor wie het zich afvroeg ...


Foto © Born Unicorn

Maar af en toe spot je in films en tv-series een beauty item waarvan je absoluut niet weet wat het is, maar waarvan je spontaan denkt: HEBBEN!

Enter Born Unicorn, een site die beauty items in films en series oplijst. De formule is simpel: screenshot + beauty item = sheer genius!

Claire Underwoods toilettafel heeft voor ons alvast geen geheimen meer ... Eeuwige dankbaarheid is het enige wat in me opkomt.

Topfoto © Born Unicorn

page loaded