Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

A collab that makes ‘scents’!

Door Tiany op 21.05.2015

Ze is model/actrice, moeder van 2, opperengel van Victoria's Secret en binnenkort wordt haar CV weer stevig aangedikt met een campagne om u tegen te zeggen!

Marc Jacobs kiest voor Brazilian beauty Adriana Lima als het gezicht van zijn nieuwe geur Decadence die dit najaar wordt gelanceerd. Na haar verschijning op z'n laatste show en als zijn chosen date voor het Met Gala, kwam deze aankondiging als no surprise.

Zoals het hoort anno 2015, deelde Adriana het nieuws meteen met haar 5 miljoen Instagram-volgers.

"So honored to be chosen as the face of @MarcJacobs new fragrance Decadence … shot by the incredible Steven Meisel." – schrijft Adriana Lima

Lady Lima's bombshell verschijning op het Met Ball lag volledig in de lijn van de 'good girl wants to be decadent'-attitude die de campagne wil uitstralen.

Met z’n nieuwste fragrance wijkt Jacobs af van het lieflijke en zonnige pad dat hij tot nu toe met z’n Daisy bewandelde. De Dedadence-campagne belooft hot, steamy and sexier than ever te worden met beelden van de sensuele La Lima in een boudoir setting met groen- en goudkleurige tinten!

“Decadence is een weelderige, zeer elegante en verfijnde geur van hoge kwaliteit. Daisy is meer casual, zonnig en onschuldig. De nieuwe geur zal de elegante uitstraling van het hele Marc Jacobs Huis naar een nog hoger niveau brengen.” – dixit Vicepresident Global Marketing Coty Lori Singer –

Belmodo is alvast benieuwd naar deze collab that makes perfect ‘scents’! Jij ook?

Met medewerking van Valentine Vandenbussche

page loaded