Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The girl on fire for Dior

Door Bieke op 20.05.2015

Either you love her or hate her, maar het valt onmogelijk te ontkennen: Jennifer Lawrence is hot hot hot! The girl is literally on fire. De actrice speelt de ene na de andere succesvolle filmrol en haalt de ene na de andere leuke klus binnen.

Nu mag ze dus een nieuwvery exciting job aan haar indrukwekkend CV toevoegen. 

In navolging van haar samenwerking met het modehuis Dior, wordt miss Lawrence nu het gezicht van de nieuwe lippenstiftlijn Dior Addict. Na de immens populaire Be Dior-tassencampagne waarin Lawrence schitterde als model, lijkt Raf Simons vastbesloten om de it-girl niet meer te laten gaan. 


Jennifer als model in de Be Dior-tassencampagne


Lawrence op het MET Gala 2015 in een prachtige Dior-creatie

Vanaf september zal de actrice te zien zijn in de nieuwe Dior-filmpjes en advertenties voor de omvangrijke lijn van 44 nieuwe kleuren lippenstift. Onder andere de zwoele lippen van Daphne Groeneveld en de ever so pretty Kate Moss gingen JLaw voor.


Kate Moss voor Dior Addict


Daphne Groeneveld voor Dior Addict

Wij kunnen al niet wachten tot de nieuwe lijn uitkomt en wij, beauty freaks, er that one color that’s still missing in our collection kunnen uitpikken. We’re so excited it, and we just can’t hide it!

Foto's © Dior

Met medewerking van Margot D'Hoore

page loaded