Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Spritz & spray de zomer in!

Door Lars op 19.05.2015

We zijn ondertussen goed en wel ontwaakt uit onze winterslaap en we zijn more than ready voor de geplande summer activities!

Van backyard barbecues, tot summer weddings en een dagje zonnen op het strand. Net zoals we onze garderobe aanpassen aan de upcoming sunny days, laten we best die zware winterparfums even voor wat ze zijn.

Time for scents of blooming flowers, sunkissed skin and fruity cocktails! Belmodo selecteerde 10 nieuwe geurtjes voor deze zomer: 6 voor de ladies en 4 voor de gents

1. Je kent ze wel, de zware parfums die in no time de hele werkvloer tegen de grond krijgen. Voorkom problemen met de grote baas en kies voor de subtiele geur van de pioenroos. Heerlijk zacht en fris! Pivoine Flora Eau de Toilette 75 ml: € 46,- bij L’Occitane.

2. Leave a mark wherever you go met de zoete geur van de Prada Candy Eau de Parfum. De collectie komt in drie edities: Prada Candy Eau de Parfum, Prada Candy de L’eau en Prada Candy Florale. Snel zijn is de boodschap want de snoepjes van Prada komen er in een limited edition! Exclusief verkrijgbaar bij ICI Paris XL aan € 41,76.

3. en 4. Speciaal voor SS015 stak Cacharel haar 2 bekendste fragrances in een nieuw jasje.  De tropical edition geeft een vernieuwde toets aan Cacharel’s Noa en Amor Amor met fruitige en bruisende topnoten die verrassen als een duik in het frisse water on a hot summer’s day. Amor Amor L’eau 100 ml: € 60 en Noa L’eau 50 ml: € 40. Vanaf eind mei te verkrijgen bij ICI Paris XL.

5. De vernieuwde Acqua di Gioia is geïnspireerd door het eiland Pantelleria in het zuiden van Italië waar Mister Armani himself graag vertoeft tijdens de zomer. De Jasmine Edition wordt getypeerd door de geur van jasmijn en versterkt door knapperige, zuivere groene appel en akkoorden van het viooltjesblad. De Acqua di Gioia Jasmine 100 ml is beperkt en exclusief verkrijgbaar bij ICI Paris XL vanaf juni 2015 aan € 76,-.

6. J’adore Hair Mist van Miss Dior! Miss Dior ken je. Deze klassieker werd geboren in 1947 toen Christian Dior een sensuele, florale geur van de liefde wilde brengen. Dit voorjaar werd de iconische geur gelanceerd in de vorm van een heerlijke hair fragrance met ingrediënten als patchoeli, chypre en rozen. Koop hem voor € 45,85 en breng love in the hair deze zomer!

“Perfume is the indispensable complement to the personality of women, the finishing touch on a dress.” – aldus Christian Dior –

7. Gin-tonic lover? Dan is de CK One Summer zeker iets voor jou! Calvin Klein weet ieder jaar te verrassen met een fantastische zomerversie en ook dit jaar is het weer een topper geworden! CK One Summer 2015 opent met een ijskoud gin-tonic scent en een knisperende citrus twist. Jeneverbes en steranijs voegen daar een energieke touch aan toe en de amberhoutextracten doen spontaan denken aan de heerlijke geur van zongebruinde summer skin.  ECK One Summer Eau de Toilette 100 ml: € 27,18 bij Ici Paris XL.

8. De geur van Davidoff Cool Water brengt me instant terug naar mijn tienerperiode! Deze zomer wordt hij gelanceerd in de limited edition collectie Cool Water Summer Seas. De typische, verfrissende Cool Water scent werd voor de komende zomermaanden verrijkt met citroen, mandarijn en verse munt. De sandelhoutextracten voegen er een stevige portie masculine power aan toe! Davidoff Cool Water Man Summer Seas Editions 125 ml: € 36,- .

9. American fashion maestro Tom Ford introduceerde onlangs z'n nieuwste mannen fragrance. In tegenstelling tot z'n sterke naam verrast de Noir Extreme Eau de Parfum met een zachte, houtachtige citrusgeur. De middennoot bestaat uit de zoete geur van Indian Kulfi. Indian whut? Kulfi is een typisch Indisch dessertje met pistache, amandelen en gember. Wil je deze zomer ruiken naar een Oosters ijsje? Koop de Tom Ford Noir Extreme Eau de parfum hier voor € 86,- .

10. Ter land, ter zee en in de lucht. De Trussardi Blue Land combineert deze zomer een mix van water en land in een frisse, zomerse Eau de Toilette. De houttonen geven de geur iets sensueels, de watertonen doen denken aan een zomers zeebriesje op het strand. Een flesje pure mascolinità all'italiana door de zwoele toetsen van kasjmier, vetiver, suède en steenmos. Vind de Trussardi Blue Land Eau de Toilette 100 ml hier voor € 86,75.

Spritz en spray je de zomer in, Belmodo-lover!

Met medewerking van Valentine Vandenbussche

page loaded