Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The sexy, original & daring RVB LAB

Door Angelique op 13.05.2015

Het Italian historic brandDiego Dalla Palma – heeft een nieuwe make-uplijn gelanceerd. Op maandag 27 april werd in het Pullman hotel RVB LAB The Make Up officieel voorgesteld. Belmodo was – uiteraard- van de partij!

Diego Dalla Palma – ontstaan in modestad Milano - bestaat al enige tijd en is uitgegroeid tot een iconic brand dat internationaal in meer dan 30 landen aanwezig is!

RVB LAB is een lijn van Diego Dalla Palma die gericht is op schoonheidsspecialisten. De producten hebben een hoge quality en real staying power!

De kernwoorden van de lijn zijn: sexy, original and daring. De producten van het complete, toch compacte gamma zorgen ervoor dat the ladies zich seductive voelen.

Een everyday look of make-up voor een speciale gelegenheid? RVB LAB zorgt altijd voor een professioneel resultaat!  Kwalitatieve make-up, gemakkelijk in gebruik op elk moment, voor elk huidtype? Sounds unreal, but RVB LAB van Diego Dalla Palma makes it real.

Onze @sdvy was er getuige van. In no-time werd de make-up aangebracht en het resultaatwas hella gorgeous! De producten zijn daarenboven very affordable!

De make-uplijn is nu in de RVB LAB THE MAKE UP STUDIO’s te koop.

Dankzij RVB LAB The Make Up zullen women zich als real Italian beauties voelen.

Ah, la vita e bella

Alle foto's en page-icon: © Diego Dalla Palma

Met medewerking van Davy Spitaels

page loaded