Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Italian design in een beautypotje

Door Michael op 10.05.2015

Er worden zoveel beautyproducten in high speed overload gelanceerd, dat je het overzicht zou verliezen. Point: de new babies kunnen niet tippen aan de gevestigde waarden in deze business.

In la bella Italia, het land van pizza's, fashion en zuiders design bestaat al meer dan 30 jaar een revolutionaire skincare goldmine: Collistar. Wie weet wordt dat wel het nieuwe product dat je vanaf nu elke morgen op je gezichtje smeert. 

Collistar is opgericht in 1983, lang vervlogen tijden, toen onze ouders nog pubers waren. Echt oud dus. Milano, oh Milano wat zijn we blij dat je weer zoiets moois op de wereld loslaat.

Ship it over to Belgium

Hoe in godsnaam moet een beautymerk tegenwoordig nog opvallen in de massa? No clue, maar Collistar heeft the secret ingredient gevonden.

We kennen allemaal het probleem dat goede producten altijd through the roof duur zijn. Niet echt toegankelijk dus. In tegenstelling tot deze merken biedt Collistar dezelfde kwaliteit, maar dan betaalbaar. Belmodo likes

"Beauty that is always at the forefront but at affordable prices." - The Collistar Philosophy - 

Diepgaand onderzoek, innoverende combo's en veel aandacht voor een exclusieve vormgeving zorgen voor de high end look van Collistar. In Italië zijn ze de absolute marktleiders, maar ook wereldwijd kan het merk mee concurreren met de big fishes in the sea

Het merk is proud to be Italian en dat snappen wij maar al te goed. Altijd verwerken ze een verwijzing naar hun homeland en ze gebruiken uitsluitend producten van Italiaanse bodem. Dat noemen wij nu eens die hard chauvinisme. Iets waar de Belgjes iets van kunnen leren. 

Collistar heeft the total package in huis. Skincare, make-up, zonneproducten, lichaam- en haarverzorging én een mannenafdeling. Je bent dus van je kleine teennagel tot aan je laatste haarspriet helemaal tiptop okay dankzij Collistar.

Voor deze zomer is Collistar een collab aangegaan met Kartell. Een explosie van kleur, glitter en shinyness met de titel Transparency. Kartell is het bekendste designmerk uit Italië. Het staat voor een strak ontwerp met moderne visie op alledaagse items. De stuks bestaan vaak uit transparante materialen zoals plexi

Deze vibe zie je terug in de nieuwe make-uplijn. Keuze uit een toffe lipgloss, powders of nagellak, allemaal met een lichte dekking. Een beetje het see-through effect maar dan in je make- up! Just like Kartell.

Want to meet your inner Italian principessa? Rep je dan naar de parfumerie of grijp je laptop en bestel alles online. 

Foto's © Collistar en ajdas.com

Met medewerking van Jan Van Eldere

page loaded