Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

You are Lancôme!

Door Angelique op 06.05.2015

We vertelden het je enkele weken geleden al. Vaste waarde in onze make-uproutine en trouwe voorziener van de lekkerste geurtjes Lancôme viert dit jaar haar 80ste verjaardag.

Om alle belle femmes te vieren die deel uitmaakten van haar geschiedenis, lanceerde het beauty-merk daarom You are Lancôme. Via dit wereldwijde platform worden vrouwen uitgenodigd om hun eigen unieke Lancôme-portret te maken met handgemaakte illustraties van de Parijse artiest Leslie David.

Meld je aan in de wondere wereld van Lancôme, upload jouw mooiste foto en laat je creativiteit de vrije loop. With a simple flick of the finger voeg je illustraties, vormen, kleuren en grafische woorden toe aan jouw portret.


Knip, plak, pas aan en begin desnoods 50 keer opnieuw cause your creativity will pay off, dear Belmodo-lady! De 10 foto's met de meeste likes zullen beoordeeld worden door het kritische oog van de jury, samengesteld uit professionals uit de make-up en cosmeticawereld. De uiteindelijke winning lady zal bekend gemaakt worden op la grande fête magique dat zal plaatsvinden op dinsdag 7 juli in Parijs.

Curious naar de hoofdprijs? Naast een limited-edition gift set ter waarde van € 250,- zal de lucky lady toevertrouwd worden aan de handen, borstels en penselen van Lancôme's nationale make-up artist voor een complete makeover! Pas mal, hein?

De Belmodo-redactie liet zich alvast inspireren door stunning divas Julia Roberts, Lupita Nyong'o, Penelope Cruz en muze Caroline de Maigre. Onze pièces uniques vind je hieronder:


@belmodotiany


 @belmodolars


@myvalentimes@belmodobie


@jan_weekly


@belmodomichael


@itsMrie


@belmodoangel


@sdvy


@belmodoine


@allthatyazzmin


@stephaniehudders


@marieadelinec


@dhooremargot

Met medewerking van Valentine Vandenbussche

page loaded