Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Chanel à la Mediterrannée

Door Tiany op 06.05.2015

Grab your towel en hop on de Chanel-cruise naar de Mediterraanse zon. De ligstoelen, cocktails en Chanel make- up liggen on deck op jou te wachten. 

De Franse Rivièra, we mogen er niet aan denken of beginnen te bleiten achter ons computerscherm ... A dream come true destination. Een helblauwe lucht, de azuurblauwe zee en een brandende zon op ons velleke

Van zodra je paradeert op het Chanel-schip is de perfect beach glow een vereiste. Voor deze zomer heeft the queen van de couturemerken een volledige make-upcollectie in mediterranian theme uitgebracht. 

Blijkbaar was Coco Chanel een big fan van deze oase van rust in de vroege 20's. Niet enkel zij, maar alle upper class Parisiennes trokken ernaartoe. Ons mag je er trouwens ook altijd en elk moment van de dag heen sturen. 

Chanel Collection Mediterrannée heeft alles in huis om je gezicht volledig douce France ready te maken. Van powder tot lipgloss en van nailpolish tot oogpotlood. Let's get this schminkpotje rollin' en maak je klaar voor de ideale face sparkle

De Création Exclusive Lumière poeder geeft je gelaat die mooie shine waar elke vrouw naar op zoek is. Zoals altijd komt Chanel dan met de oplossing. Dit poeder heeft een warme tint die een zonnegloed aan je huidje toevoegt. Just a little punch van de borstel is voldoende voor een optimaal effect.

Verder in de collectie vind je rijkelijke retro-kleurtjes terug in de nagellak en oogschaduwen zoals azuurblauw, lavendelpaars en 60's oranje. De lipgloss en lipsticks zijn allemaal shades of red, van een oranjerood tot een terracotta shade

La vie est si bellle avec Chanel!

Foto's © Chanel

Met medewerking van Jan Van Eldere

page loaded