Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Get your feet beach proof!

Door Tiany op 05.05.2015

Als kind hebben we ze allemaal zien liggen in oma’s badkamer: de goeie ouwe roze voetenvijl. Het ding trok keer op keer m’n aandacht en ik begreep in de verste niet waarvoor het nu eigenlijk goed was. Eelt? Wat was dat?

20 jaar en een veelvoud van Saturday night partying op hoge hakken later, ken ik het antwoord op die vraag maar al te goed.

De eerste lentetemperaturen van de afgelopen weken gingen dan ook gepaard met de eerste afspraak op de lenteschoonmaakkalender: next Tuesday, 14 uur, pedicure!


© Instagram

Het jongere zusje van oma’s oude voetenvijl heeft het dan wel van in de winkelrekken tot de bovenste plank van mijn badkamerkastje kunnen schoppen, veel contact met mijn voeten is er nog niet van gekomen.

Maar summer’s on its way, dus prioriteiten dienen gesteld te worden: high time for sandal-ready and beach proof feet!

Scholl on a mission!

Vergeet overpriced pedicure treatments want Scholl komt met the perfect solution voor al onze voetzorgen.

Attention ladies en gents die net als ik geen aangeboren voorliefde voor voetvijlen koesteren!

Duik jullie badkamer in, trek kasten en schuiven open en rust niet tot wanneer je ze gevonden hebt!

Dankzij Scholl komt oma’s oude voetenvijl nu meer dan ooit van pas want op vrijdag 19 en zaterdag 20 juni nodigt dé expert in de behandeling, schoonheid en wellness voor de voeten iedereen uit in hun Feet Pop-up Bar in Brussel.

Je zal er je oude voetenvijl kunnen inruilen tegen een gratis Scholl-pedicure.


© Instagram

That’s right! Free pedicures voor iedereen en dat zonder afspraak! Sit back, relax en vertrouw je voeten toe aan de ervaren handen van de professionele pedicures die je een perfecte behandeling zullen geven met de Scholl Velvet Smooth Express Pedi.

Je zal er kunnen kiezen tussen drie behandelingen: voetmassage, nagelverzorging of het lakken van de nagels. Beach proof feet check!

En alsof free feet pampering nog niet genoeg is, doet Scholl iedere deelnemer een waardebon van € 10,- cadeau die je kunt gebruiken bij de aankoop van een Scholl Velvet Smooth Express Pedi. Vorig jaar al getest en goedgekeurd door de voetjes van de Belmodo-redactie

Cancel dus net als ik die volgende pedicure-afspraak in het schoonheidssalon en get your feet beach proof in de Scholl Feet Pop-up BarShare the love via #schollvelvetsmooth.

PLACE TO BE:

Vlaamsesteenweg 46
1000 Brussel

Foto's: © Scholl tenzij anders vermeld

Met medewerking van Valentine Vandenbussche

page loaded