Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Tot de laatste druppel: tube squeezers

Door kora-lee op 03.05.2015

Beauty lovers & skincare addicts zullen het ongetwijfeld met me eens zijn: er zijn weinig zaken zo frustrerend als dat laatste restje tandpasta, dag-, nacht- of handcrème dat maar niet uit de tube wil komen, wat je ook probeert.


Foto © Yahoo

Omdat ik graag spaarzaam ben, maar - laten we even eerlijk zijn - ook gewoon omdat ik een zwak heb voor luxueuze verzorgingsproducten en dus liefst het onderste uit mijn duurbetaalde kan haal, doe ik er graag alles aan om mijn beauty products tot de laatste druppel te gebruiken.


Foto © Beautyandthebibliophile.blogspot.be

Je kan natuurlijk naar de grove middelen grijpen en de tegenstribbelende tube in kwestie gewoonweg openknippen, maar tegenwoordig bestaan er ook heel wat minder drastische, maar superhandige tube squeezers of tandpastaknijpers. 


Foto © Nuvo Magazine

Vaak zijn het echter oerlelijke voorwerpen die op esthetisch vlak gewoon verboden zouden moeten worden. Dat nut en design echter ook perfect hand in hand kunnen gaan, bewijzen deze tube squeezers.

En ze zien er werkelijk beeldig uit in combinatie met een al even esthetisch verantwoorde tandpasta. Le plaisir des yeux, weet je wel.

1. Een soort opwindsleutel voor tubes. Eenvoudig, goedkoop en doeltreffend! - L’Occitane Magic Key, € 5,-. 

2. Deze gespvormige tandpastaknijper is perfect voor wanneer je even de beauty-broekriem moet aanhalen. - Alessi Buckle Tube Squeezer, € 15,-. O.a. verkrijgbaar bij Donum.

3. Voor wie het wel breed kan laten hangen is er dit prachtige designobject van Cedes Milano. Besparen doe je er niet mee, maar je badkamer wordt er wel blijer van! - Cedes Milano Toothpaste Squeezer. € 166,-. O.a. verkrijgbaar bij Finaest.

4. Deze tube wringer ziet er lekker ruig en oerdegelijk uit, en dat is hij ook: efficiëntie met een robuuste industrial feel.- Tube Wringer, € 30,-. O.a. verkrijgbaar bij Kaufmann Mercantile

 

Topfoto © Into The Gloss

page loaded