Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

M.A.C: Art of the Lip

Door Bieke op 29.04.2015

Iedereen kent - the force behind the creative makeup - M.A.C en ik ga heel wat vrouwen gelukkig maken, want the story continues 

Eind april opent in de Zuidzandstraat in Brugge een nieuwe shop. The brand zit momenteel aan chapter 14 van het verhaal in België. Well done!

Make-up Art Cosmetics staat voor een uitstekende service, interactiviteit en creativity.

“Met dit shopconcept weerspiegelen we de cultuur en het DNA van M.A.C op een interactieve manier. Wanneer je een M.A.C store binnenkomt, worden je zintuigen geprikkeld.” – aldus James Gager, Senior Vice President en Creative Director M.A.C -.

Op donderdag 7, vrijdag 8 en zaterdag 9 mei wordt er ter ere van de nieuwe store een eventArt of the Lip - georganiseerd. 

Strike a pose en laat een foto nemen while pursing your lips. Dj Thang zorgt voor extra sfeer op het evenement met sexy beats.

De opening is bedoeld om te bounden met influencers en make-up artists. Want word of mouth blijft very important bij M.A.C.

Onthoud: cute, delicious, gorgeous or sexy lips make it even more easy to remember.

De winkel wordt – uiteraard - geheel in de stijl van het merk ingericht. Het interieur is urban, functional, ruig & ultramodern. Het wordt van alle comfort voorzien, denk maar aan de private make-upruimtes, comfy stoelen … Ah, I'm in paradise!

Op het menu van M.A.C vind je o.a. demonstraties, lessen en verschillende make-up applicaties. Dus heb je er altijd al van gedroomd om de perfecte make-up zelf aan te brengen?

M.A.C helpt je hierbij. Onder het motto: you’re never too old to learn zal een professional je de kneepjes van het vak leren. Yep, definitely time to show your skills!

The leader of the market heeft een uitgebreid assortiment van producten in verschillende kleurentexturen en finishes. Een allegaartje voor iedere vrouw.

See you in M.A.C in Bruges

Alle foto's en page icon: © Instagram maccosmetics © Facebook MAC cosmetics 
Met medewerking van Davy Spitaels

page loaded