Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Jo Malone x Poppy Delevingne

Door Ine op 27.04.2015

The quirky London born Poppy Delevingne is een internationaal model, designer and fashion influencer. Ze werd onlangs de embodiment van Jo Malone en dat was een uitstekende keuze voor het merk.

Deze nieuwe collab is a match made in heaven, both English, experienced & very beautiful!

De naam “Delevingne” lijkt wel een associatie te worden voor blonde beauties. Niet? It's definitely in the genes.

De carrière van miss Delevingne is er eentje om u tegen te zeggen. Een aantal covers voor prestigious titles als Vanity Fair, Vogue en Elle, ze stond voor de lens van verscheidene top fotografen als Mario Testino en Terry Richardson en Poppy Delevingne was het gezicht van campagnes voor Zadig&Voltaire en Louis Vuitton

De fashion industry lijkt haar tweede hometown te zijn. Ze werkte samen met US swimwear brand Solid & Striped.

De collectie is momenteel te vinden bij retail giants als Net-A-Porter & Harvey Nichols. Nu de zomer eraan komt is het tijd om de bikini’s boven te halen!

Daarnaast verscheen ze in een kortfilm “Perfect” naast de zijde van Gemma Arterton & Tom Hardy en in het theaterstuk 'Stupid Love'. What a busy bee!

“Poppy is such a dedicated, vivacious character, with huge international appeal. Poppy’s personality is infectious, she is a joy to be around and brings a sense of celebration to everything she does.” – dixit Global General Manager Jean-Guillaume Trottier -.


 

Jo Malone is een wereldwijd fragrance & lifestyle brand met o.a. parfums voor hem, haar & the home. De bedwelmende & luxury scents van Jo Malone zijn uniek in zijn soort. De fragrances can be layered, zodat je zelf jouw unieke signature scent kunt ontwikkelen. Sounds perfect!

Jo Malone heeft onlangs gekozen om Poppy Delevingne in te schakelen als the first ever global face van het merk. Het model wordt omschreven als een vat vol ideeën en een dynamisch persoon met lots of experience.

In de toekomst zal ze een aantal events hosten en meewerken aan nog andere yet-unannounced projects.

“I’ve been wearing Red Roses since I was 22. The first thing that drew me to my husband James was his scent, and when I asked him what it was he said, Amber & Lavender. My home is overflowing with Jo Malone London candles and I scented my wedding with Orange Blossom, which still gives me butterflies. Jo Malone London is woven into the fabric of my life and I couldn’t be happier to be working with a brand I love so much.” – aldus Poppy Delevingne -.

Keep up the good work Jo Malone & Poppy Delevingne! 

Foto's en page icon: © Poppy Delevingne, © Instagram Poppydelevingne, © Instagram Jomalonelondon
Met medewerking van Davy Spitaels

page loaded