Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

L’ Hair du temps

Door Isabelle op 24.04.2015

Het is nu al ruim 3 jaar dat ik rondloop met hetzelfde kapsel, best gemakkelijk want ‘s morgens weet ik perfect wat ik met mijn haar ga aanvangen.

Bovendien: het is een top notch trend, die top knot. Maar rondom mij zie ik dat er een frisse wind door de haren waait ... tijd om de schaar er nog eens in te zetten misschien?

Hoog tijd, want het is al anderhalf jaar geleden dat ik nog eens heb plaatsgenomen in de kappersstoel en het is dringend nodig om de hopeloze knopen door te knippen. Als het zo doorgaat, is Britney Bald de enige uitweg! 

Als het iets nieuws wordt, kan het maar beter een trend van de frontline zijn. Eventjes de hairdo's en hairdont's overlopen dus en de coupes du moment spotten!

 

My anaconda don’t want none, unless you got buns hun

De bun blijft, maar verplaatst zich van de top van het hoofd tot in de nek. Wat resulteert in een iets gesofistikeerdere look. 

Deze low bun kan je in allerlei varianten toepassen, van strak tot slordig tot een eenvoudige loopy bun.

 

Ook de ponytail emigreert naar het zuiden, strak naar achteren en naar omlaag. 

 

Flyaways

De kapsels zien er tegenwoordig gelukkig heel natuurlijk en nonchalant uit. Yes! Less is more, maar misschien juich ik te vroeg want het is niet simple comme bonjour om het juiste  je-m’en-fou-gehalte te creëeren.

Haal de sea salt spray maar boven, stelt Diego Miranda voor. Als de stylist van Carey Mulligan het dicteert, wie ben ik dan om nog naar de stijltang te grijpen?

Short but chic

Korte kopjes zijn ook helemaal hot deze zomer. Nadat sterren als Jessical Alba, Kate Bosworth en Dakota Johnson hun haarlijn reduceerden tot hun kaaklijn, is de warrige bob helemaal in. Niet extreem kort dus, wel speels en sexy.

 

Mocht ik nog een geweldige hairdo gemist hebben, let me know voor ik naar de kapper ga, pretty please!

Fotos © westernneonlights, veronicalovesarchie, trendsurvivor,whowhatwear, 2dayslook, shopstyle

page loaded