Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

L’Extase by Nina Ricci

Door Ine op 22.04.2015

Hey there, beauty addicts, er is een nieuwe geur in fragrance land die het ontdekken waard is!

Meet L’Extase by Nina Ricci, een parfum gecreëerd voor de sensuele vrouw die vrijgevochten, vastberaden en mysterieus is. Deze nieuwste creatie weerspiegelt de droom van een vrouw die zich verzoend heeft met haar meest secret desires.

Deze vrouw straalt sensualiteit uit met elke vezel in haar lichaam. Vrouw zijn. Hier en nu.

L’Extase is een eau de parfum opgebouwd uit een boeket van witte bloemblaadjes met natuurlijke rozen en roze peperbessen. In de schaduw hiervan vinden we muskus, benzoënoten uit Siam, cederhout uit Virginia en amber.

Het parfum heeft een sensuele signatuur die je raakt tot in het diepst van je wezen. 

De flacon van L’Extase is geïnspireerd op een handtasje uit de couturewereld. De mysterieuze glazen jurk in een degradé van donkerpaars, the golden details en het zwarte satijnen lintje … L’Extase sluit perfect aan bij de grote parfums van Nina Ricci.

De poederroze doos voelt zacht aan en de zwarte binnenkant houdt de belofte in van L’Extase: ‘Liberate your fantasies’.

De nieuwste geur van Nina Ricci is een creatie van well-known perfumer Francis Kurkdjian. He knows how to talk about perfume like no other.

In 2001 won hij de Prix François Coty voor zijn lifetime achievements. Kurkdjian is co-founder of the luxury fragrance house Maison Francis Kurkdjian. Zijn eerste succes boekte hij met Le Male voor Jean Paul Gaultier. 

Dankzij Belmodo kan jij kans maken op een seducing weekend Parijs met je favoriete plus one

De prijs bestaat uit een duo-ticket heen & terug naar Parijs, een overnachting in Hotel 'Le Burgundy', ontbijt, massage, lunch, dinershow in Moulin Rouge én een Nina Ricci-surprise die op je kamer zal wachten.

Om dit te winnen, neem je zoveel mogelijk inspiring parfumstagrams van jouw L'Extase by Nina Ricci parfum en share je die via Facebook, Instagram of Twitter van woensdag 22 april 2015 tot en met dinsdag 28 april 2015.

Gebruik hiervoor #belmodo en @belmodoredactie. De leukste foto is the lucky one! Hoe meer foto's je post, hoe meer kans je maakt op dat onweerstaanbare weekendje naar Parijs. PielaunYayNathalieLnknitsKowaleen en onze eigenste miss Tiany will show you how to be inspiring & seducing

Pictures © Nina Ricci, Dennis Ravays en Maison Francis Kurkdjian

Met medewerking van Stéphanie Hudders

page loaded