Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Icelandic beauty: Bioeffect

Door Angelique op 21.04.2015

Waar blijft mijn natural glow? Zijn we niet allemaal hopeloos opzoek naar crèmes en serums om op ons poezelig gezichtje te smeren? Ik denk dat ik voor iedereen hier op de redactie mag spreken als ik zeg dat onze beautykast uitpuilt van de vele skincares.

Een crème voor rimpels, eentje voor overdag, eentje voor 's nachts en gooi er nog een lichtweerkaatsend zalfje bij en de dag kan eindelijk beginnen.

Neem het ons niet kwalijk, just a little bit desperate. Ik wed dat jij ook stiekem al jaren zoekt achter dat ene wondermiddel. Let me tell you, we've found it

Bioeffect EGF komt eindelijk vanuit Ijsland 't zeetje overgevlogen in onze richting. Na 10 jaar bloed, zweet en tranen heeft het bedrijf Sif Cosemtics een doorbraak bereikt. 

Wat is zo innoverend aan dit kleine flesje? Het is het eerste verzorgingsproduct dat plantaardige cellulaire activatoren bevat. 

Laat me dat laatste moeilijk wetenschappelijk woord even verduidelijken. Welkom EGF, epidermale groeifactor, in de beauty sector. EGF is een cellulaire activator die we bij de geboorte mee krijgen van Moeder Natuur en die zorgt voor een snellere celvernieuwing. Het enige probleem: onze huid blijft dit na verloop van tijd niet meer even snel produceren, #sad

Hoe kan dit gen nu in een crème terechtkomen? Allemaal mogelijk door kleine genetisch gemodificeerde gerstplantjes die groeien in een "Eigen Kweek" serre, maar dan de ultramoderne versie.

Deze kleine cuties worden geteeld in vulkanische grond en besprenkeld met zuiver Ijslands smeltwater. We kunnen dus simpelweg besluiten dat het puur en ideaal is voor onze huid. 

Het gamma bestaat uit een serum (1), body lotion (2), oogcrème (3), dagcrème (4) en een volcanic scrub (5). Onze eigen Michael Schockaert was aanwezig bij de officiële voorstelling van dit nieuwe wonderproduct. Onze beautyking kreeg het Bioeffect serum mee naar huis om het in naam van Belmodo grondig te testen. 

"Bioeffect is echt héérlijk om te gebruiken. Ik ben meteen met het Bioeffect EGF serum aan de slag gegaan. Na enkele dagen aanbrengen voel je meteen al dat de huid elastischer is en stevig aanvoelt. Enkele weken later merk je instant een verbetering op lange termijn. Makkelijk en doeltreffend." - aldus Michael Schockaert, Founder- Builder & Editor in Chief van Belmodo - 

Je kan dit product scoren op de site www.bioeffect.be. De aanbevolen verkoopprijs bedraagt € 135,- voor een flesje van 15 ml. Niet goedkoop, we know, maar voor eeuwige schoonheid betalen we graag die prijs. Jij toch ook?

Foto's © Bioeffect. 

Met medewerking van Jan Van Eldere. 

page loaded