Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lisa Eldridge: New Beauty Icon

Door Tiany op 18.04.2015

England oh England, je laat je vele talenten weer los op deze planeet. Naast popidolen en teenagebands hebben ze overseas ook pap gegeten van make-up. Er is daar een nieuwe beautygoeroe verrezen: Lisa Eldridge.

Oké, niet volledig nieuw. Deze lady heeft meer dan 20 jaar ervaring en wordt door de hele vrouwengemeenschap aanbeden. De media wereldwijd poppen haar high in the sky en bekronen haar tot de nieuwe beauty queen. Everybody wants a piece of her en wij ook.

Is er eigenlijk iets wat deze dame niet kan met een blush en lipstick? Nowp. Lisa kent haar vak en wordt in de beauty industry aanzien als 1 van de meest invloedrijke make-up artists. Als je this face nog nooit bent tegengekomen op le web leef je in een grot. Just saying!

Schoonheidsspecialiste Lisa is duidelijk on a roll. Als je al in LA, New York, Paris en Londen hebt gewoond, weet je dat je goed bezig bent. Ze werkt al lange tijd voor alle high end topmerken.

Backstage op de runways tovert ze meisjes om tot catwalkdiva's, maar ook in magazines en online editorials werkt ze voortdurend samen met de allerbeste fotografen. De hele fashion scene komt steeds terug naar Miss Eldridge. Met een overvolle cv en haar hoog editorial profile kan niemand aan haar typen. Sinds kort is ze dan ook gekroond tot nieuwe make-up creative director bij Lancôme. Hallokes nieuwe carrière. 

Wil je de allerbeste beauty tutorials ontdekken online? You have reached your destination.

Lisa Eldridge geeft op haar eigen website massa's looks, tips, ideetjes en handige tricks prijs in haar vlogs. Zet je aan je boudoirtafeltje en trek je make-uptas open. Alle tutorials kan je hier bekijken. 

Foto's © Lancôme.

Met medewerking van Jan Van Eldere.

page loaded