Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Gal Gadot new Gucci face

Door Michael op 18.04.2015

Let's meet this Wonder Woman, letterlijk dan! Als je het hebt over een sterke, independent, maar ubervrouwelijke dame kan het enkel Gal Gadot zijn. Binnenkort zullen we haar kunnen bewonderen in de nieuwe film 'Batman vs Superman: Dawn of Justice', maar ook nog ergens anders.

Gal Gadot treedt in de voetsporen van andere celebs zoals Blake Lively, Chris Evans en Rachel Wood als the new face van het wereldbekende fashion brand Gucci.

Het Italiaanse modehuis koos resoluut voor de Israëlische power chick voor het parfum Bamboo.

De keuze voor Gal Gadot was niet zo moeilijk. Gucci was opzoek naar de hedendaagse vrouw om hun campagne extra pit te geven. Vrouwen zitten al lang niet meer thuis voor de haard, thank God.

Miss Gadot is een zorgende mama, maar ook een echte carrièrevrouw. Haar energie en haar acteertalent in Hollywoodfilms zoals Fast and the Furious, maken van haar een echt vrouwelijk voorbeeld.

"Ik heb de Gucci Bamboo campagne gedaan zoals ik een filmrol doe. Het karakter heeft meerdere lagen en is zeer intrigerend; een echte moderne vrouw" - aldus actress Gal Gadot- 

Gal is high in the sky en zeer trots dat ze voor dit grote merk mee mag werken aan hun nieuwe campagne. Door haar deelname aan Miss Universe als Miss Israël 2004 bewees ze al eerder aan de wereld dat ze zeker bezig is met haar looks, stijl en fashion. Dus, maybe Pretty doesn't hurt ...

Het nieuwe parfum Gucci Bamboo kunnen we in België verwachten in het najaar van 2015. Binnenkort zullen er ook nog meer campagnebeelden online verspreid worden van deze beauty.

Momenteel hebben we enkel deze preview van het eerste beeld, maar het ziet er veelbelovend uit. Nietwaar?

Foto's © Gucci.

Met medewerking van Jan Van Eldere. 

page loaded