Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

L’Oréal Paris: 30 Years Color Riche

Door Bieke op 10.04.2015

Happy birthday Color Riche lipstick! Sinds 1985 maakt deze lippenstift van L’Oréal Paris een belangrijk deel uit van heel wat vrouwen hun dag.

Met 350 kleuren in 30 jaar is het kleurenpalet van the lipstick wel huuuge. Speciaal voor deze gelegenheid staan de meest iconische tinten van de crème de la crème van de lippenstiften in de kijker en worden er maar liefst 21 nieuwe kleuren gelanceerd.
I couldn’t be more excited!

Hij is meer dan een lippenstift, hij is mijn Color Riche. De slagzin van het Color Riche-gamma zegt het al zelf: it’s a legend!

Of je nu robijnrood, vurig roze of diep oranje wil als finishing touch, you name it en Color Riche heeft de perfecte kleur voor jouw look. 

Voor de 30ste verjaardag van Color Riche werd er ook een film gelanceerd onder regie van de beroemde Franse filmmaker Bruno Aveillan, met o.a. Doutzen Kroes, Karlie Kloss & Lara Stone. Er wordt een ode gebracht aan de kleuren van de legendarische lippenstift.

What’s your color obsession? Check it out!

Nu geven we nog enkele tips om de kleur perfect aan te brengen. First of all, kies het juiste kleurtje want iedereen heeft wel zijn signature color.

De lippenstift moet je eerst aanbrengen met de stick. Absorbeer nadien met een tissue alle overtollige materie om vervolgens met je vingertoppen in stippen de nadruk te leggen op het midden van je lippen.

Zo, de lippen zijn klaar. Als je een echt verfijnd effect wil, kan je de kleur van je nagels afstemmen op de kleur van jouw Color Riche.

Are you into Paris elegance? Zorg er dan voor dat de kleur van de nagels een halve toon lichter is dan die van je lippen. Ready to impress!

Alle foto's: © L'Oréal Paris
Met medewerking van Davy Spitaels

page loaded