Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Exclusieve samenwerking: Deauty x Elfi De Bruyn

Door Bieke op 06.04.2015

There’s a new collab in beautyland between Deauty en Elfi De Bruyn. De maandelijkse cosmetica-ontdekkingsservice Deauty gaat in zee met Elfi De Bruyn, die we of course kennen van haar 2 'Happy Nails'-boeken, haar blog Glam At Heart en haar nail-art technieken. What a busy girl!

Een nieuwe maand betekent een nieuwe Deauty-box boordevol beauty-inspiratie, informatie & tips. Get inspired! De box van april is something special.

De creative magic maker & eeuwige optimist, Elfi De Bruyn, brengt een positieve Elfi-for-Deauty selectie van kwalitatieve beautymerken, waaronder de happy decal-collectie van Elfi in samenwerking met illustratrice Eva Mouton.

Let’s pimp our nails met schattige en knotsgekke figuurtjes!

Time to get to know Elfi De Bruyn, de vrouw die het leven door een roze bril ziet. Op haar spiegel kleven de woorden dream, love and kindness. Een mooi trio om de dag mee te beginnen, me dunkt. Wat maakt Elfi gelukkig? Unicorns, sneakers, zeehonden, nagellak, knallende kleuren en glitters, veeeel glitters.

Iedereen heeft zijn morning ritual en voor Elfi is dat een inspirerend moment om na te denken over het leven, wat ze kan en mag doen.

"Magie is iets wat je zelf maakt, net als geluk” –aldus Elfi De Bruyn-. En dat is wat ze doet met haar nail-art.

Dreamdrop is een ander initiatief van Elfi, een soort Pinterestpagina (virtual galaxy) waarop je je big dreams kunt neerpennen. De verschillende stappen op dreamdrop zijn: dromen, doelen en doen. Check it out

Foto's © Elfi De Bruyn x Deauty 
Met medewerking van Davy Spitaels
 

page loaded