Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kendall Jenner is popping!

Door Ine op 03.04.2015

De Kardashians hebben ondertussen al een eigen imperium en hun kleine Jenner-zusjes are not far behind. Kylie is druk in de weer met haar hair business, ambassadeur spelen voor Nib+Fab en Fullips combineren met make-up zodat ze full lips (get it?) heeft.

Kendall daarentegen sloeg een andere weg in. One can only guess dat ze de bug for fashion kreeg toen ze samen met haar zusje aan hun eigen kledinglijn begon en dan is het natuurlijk maar een kleine stap richting real high fashion. Nu is ze BFF’s met Cara & Gigi, is zelf Kaiser Karl fan en is ze Vogue-worthy.

Estée Lauder zag in het 19-jarig model het ideale uithangbord voor hun beauty-producten. Na een eerste supersuccesvolle samenwerking blijft de beauty-bal aan het rollen.

De nieuwe collectie waar Kendall Jenner model voor staat, is i-de-aal voor summery days, of om je grijze dagen wat op te fleuren. POPtimistic heeft z’n naam niet gestolen want da’s exactly het gevoel dat je krijgt wanneer je naar de popping colors kijkt. 

De catchphraseZero-gravity shades-makeup that’s out of this world. Now on Kendall Jenner’ doet mij, net als de reclamecampagne, eerlijk gezegd een beetje denken aan de jaren 80. Ontzettend zoet, héél veel kleur, mesh en een oranje plexi zonneklep. Alles met een modern tintje, uiteraard.

Eerlijk is eerlijk, de oudste van de Jennerzusjes is niet on her road to fame, she’s already there. 22,4 miljoen volgers op Instagram, model voor Chanel, soldier for the Balmain Army en it seems to me dat ze de meest down-to-earth persoon is in de craze that is the Kardashian family.


© Kendall Jenner's Instagram

Estée Lauder is een forever classic die uiteraard ook graag jongeren aanspreekt. Jonge meisjes die kwaliteitsvolle producten gebruiken, daar kunnen we niks tegen hebben, toch? Kendall Jenner is de ideale link tussen deze 2. Job well done, I say!

Opgelet! De make-uplijn is een limited edition en exclusief online te koop via Estée Lauder

Page icon & foto's: © Estée Lauder (tenzij anders vermeld)
Met medewerking van Laura De Beir

page loaded