Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

New: Detox Body Treatment van Filorga

Door Angelique op 29.03.2015

Filorga staat al jaren garant voor betrouwbare skincare. Voor het eerst lanceert het esthetisch-medisch label nu ook een lichaamsverzorging.

De new baby is de Detox Body Treatment. Een lichaamsverzorgende mousse, that we love a lot, a lot, a lot.

Wij vrouwen hebben allemaal onze probleemzones (laat me niet beginnen). Uit onderzoek blijkt dat we het minst tevreden zijn met onze buik, benen, billen en borsten.

Niet alleen omdat er soms een pondje teveel hangt. Het zijn zones die vaak te maken hebben met droge en zelfs ruwe huid, onze benen durven al eens te zwellen en de huid van onze decolleté zien we liever niet verslappen.


©Filorga

De Detox Body Treatment wil met zijn detox-formule deze 3 grote problemen aanpakken.

Om de huid te voeden en zacht te houden, doet Filorga een beroep op karitéboter. De formule bevat ook glycolzuur en zorgt ervoor dat onzuiverheden verdwijnen en de huid nog gladder wordt. Omdat we niet van vettige crèmes houden en het ’s ochtends in de badkamer snel moet gaan, bedacht het team karitéschuim.

Filorga Detox Body Treatment is niet kleverig, nee, dit schuimpje voelt smooth & soft aan en smelt op de huid.

De mousse werkt ook detoxiferend. Het product stuurt gifstoffen naar de exit-deur en verbetert de vochtafvoer in het lichaam. Hierdoor zal je lichaam steviger aanvoelen en heb je minder last van zwellingen. Gooi die lichte beentjes maar in de lucht!


© Jolien Vyverman

Ook goed voor een stralend lichaam en a happy mind? Heerlijke detox-sapjes drinken, detox-food eten en regelmatig een les yoga om helemaal tot rust te komen.


© Jolien Vyverman

You should give it a try!

Detox Body Treatment (€ 29,90) is te koop bij Ici Paris XL en de apotheek vanaf april 2015. 

Topfoto © Filorga.

Met medewerking van Jolien Vyverman.

page loaded