Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Happy Nails goes "girl power"

Door Bieke op 27.03.2015

Elfi De Bruyn doet het weer! De nail airt queen van haar eigen label Happy Nails breidt haar imperium verder uit. Deze keer slaat ze de handen in elkaar met The Body Shop waarvoor ze een setje nagellak uitbracht. Awsome zoals ze is, heeft ze voor jou bij elk setje een leuke tutorial voorzien. Lekker handig for doing it yourself

Wij bij Belmodo hebben onze favoriete tutorial uitgekozen en willen deze graag met je delen. Klaar voor pretty nails? Bereid je voor op lekkere chocolade nageltjes want wij zijn absolute chocolate lovers dus de keuze was snel gemaakt! 

Heel belangrijk is dat je een base coat aanbrengt die je goed laat drogen voordat je de kleur aanbrengt. De lente is officieel van start gegaan dus een paar frisse lentekleuren zijn hiervoor de perfect choice. Bij deze tutorial koos Elfi de kleuren mintgroen, orange pink en hemelsblauw uit The Body Shop collectie

Alles droog? Next step dan! Nu heb je de bruine nagellak nodig en je nagellakborsteltje waarmee je op elke nagel 3 'grote' stippen plaatst. Nu kan je vanaf die stip je nagel verder bruin inkleuren tot aan de bovenkant van je nagel. Als alles goed en veilig is verlopen lijkt het nu alsof je je nagels in een chocoladesaus hebt gedipt! Fingers crossed dat het is gelukt.

Het enige dat je nu nog moet doen, is een top coat aanbrengen voor extra glans én bescherming.

Nog niet helemaal tevreden? Wel dan heeft Happy Nails nog een leuk ideetje. Plak op 1 nagel enkele studs, zodat je nagel goed gevuld is. Vervolgens kan je deze overschilderen met je bruine nagellak. Tik tak, tik tak... Na het drogen lijkt het alsof je nagel is omgetoverd tot een real life chocolade reep

Tadaaaaa! Ziet er goed uit. Wel zonde dat het geen echte chocolade is... Dus niet op je nagels beginnen bijten als je honger hebt. 

Nog een leuke extra: keep dreaming! Dat is het motto van Elfi zelf. Ooit droomde zij van een eigen nagellakcollectie en kijk, dreams do come true. Op Dreamdrop kan jij je wens online achterlaten op het grootste droomplatform dat er bestaat. Samen dromen, want niets is zo belangrijk als je dromen najagen

Foto's © Happy Nails.

Met medewerking van Jan Van Eldere

page loaded