Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Mia Moretti’s M.A.C playlist

Door Tiany op 26.03.2015

M.A.C Cosmetics weet maar al te goed waar het om draait tijdens de zomer: festivals natuurlijk. Festivalgangers hebben tijdens de zomermaanden aangepaste make-up nodig en daar heeft M.A.C een geschikte oplossing voor! Logische keuze voor een collab? Een echte music artist natuurlijk. M.A.C koos voor de Amerikaanse DJ Mia Moretti om hun campagne die echte festivalitis power te geven and it works

De collectie is very American met typische LA kleurtjes die perfect matchen met de hitsige zomermaandan. Denk very bohemian met warme strandtinten, een blauwe hemel, heldere zee en afgewerkt met een touch of pinky shades. Wie kijkt er nu niet uit naar deze periode na het zien van deze goodies

De collectie bestaat uit een heel gamma sunkissed producten. Beginnen doen we met het 'Who's the DJ'  lip palette bestaande uit 6 tinten. Zowel flashy zomerkleurtjes recht uit een pop videoclip als zonnetinten. Liever een classic lipstick? Dan kan je gaan voor de knalrode Mia Moretti lippenstift voor de instant zomer diva-look.

Je perfecte make-up look voor Rock Werchter of Pukkelpop werk je af met een het assortiment van 4 blushes. Je hebt 2 Cream Colors voor een naturel beach glow. De 'Desert Roadtrip' of de 'Summer Wind'. Die is perfect om je cheekbones op een hele natuurlijke manier te accenturen.

Voor de durvers zijn er ook nog 2 Casual Colors. Je kan kiezen voor een intens coral kleurtje met 'Puttin' On The Spritz' of voor fushia-roze samen met de 'P.S. I Like You'. 

De nieuwe producten zijn vanaf donderdag 26 maart online te koop en vanaf donderdag 2 april in de store in jou buurt. Langsgaan en uitproberen is de boodschap. 

Foto's © M.A.C Cosmetics.

Met medewerking van Jan Van Eldere

page loaded