Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Anthony Vaccarello x Lancôme

Door Koen op 26.03.2015

De Italiaans-Belgische designer Anthony Vaccarello mocht op de eerste dag van Paris Fashion Week z’n FW2015 ready-to-wear collectie aan ons voorstellen. De protegé van Donatella Versace (hah, that rhymes!) haalde z’n inspiratie uit good olAmerica.

Sterren die rechtstreeks van de Amerikaanse vlag kwamen, suède die zo geliefd was/is onder cowboys and indians, franjes in metallic die voor een hedendaagse toets zorgden en leather, leather, leather.

Qua make-up lag de focus vooral op de ogen. De bovenste wimperrand werd aangezet met donkerblauwe Artliner, en a little quirky interpretation van een vierkantswortel op de rechtse onderwimperrand. Niet meteen iets wat we allemaal zullen uitproberen, maar het bewijst nogmaals dat er best wat variatie mag zijn op de classic cateye.

 

Verder hielden de make-up artists van Lancôme het vrij sober. Bright skin dankzij de zachte Blush Subtil Highlighter en de doorzichtige La Base lipgloss was voldoende om de beeldschone modellen te laten stralen.

De beautyproducten zijn heel toegankelijk en perfect om je eigen beauty in de verf te zetten. Extra kudos als je ook het vierkantsworteltje probeert!

Met medewerking van Laura De Beir

page loaded