Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Spring lips & nails!

Door Angelique op 25.03.2015

Je lenteschoonmaak is gebeurd en de winterkleerkast is al vervangen door de lentegarderobe, dus nu is het tijd om ook je make-up aan te passen. 

Zwier die F/W lipsticks en nagellakjes in de beautybox en maak je klaar voor spring! Wij hebben voor jou enkele nail & lip candy's verzameld, dus prepare for some shopping dit weekend.

Foto's © Givenchy, Dior, Hema en Rimmel.

First things first! We werken van boven naar beneden vandaag dus beginnen doen we met de lipjes. Voor SS 2015 draait het allemaal rond de inner girly girl. Niet enkel vurig rood ga je deze lente veel zien, maar ook allerlei frisse kleurtjes. Bereid je voor op a touch of orange, zacht pink, fuchsia roze en andere speelse kleurtjes.

Iets wat jullie sowieso al hebben gelezen op Belmodo is dat het très magnifique is om matte lipsticks te gebruiken. No stress, is dat je ding niet dan kan je ook steeds een toffe gloss gebruiken voor iets meer glow

1. Wil je die perfect dieprode kleur om je spring outfits meer power te geven? Le rouge à porter van Givenchy is zeker een good option. Pop them lips! (€ 38,01)
2. Zomertrend van 2015 is absoluut de matte lip. Hema komt aanzetten met een nieuwe beautylijn die 8 prachtige tinten lipsticks bevat. Kies jou favoriet uit de Soft Matt collectie. (€ 2,50)
3. Dior Rouge Brillant zorgt voor de perfecte lichtreflectie op je spring lips. Laat de zonnenstralen je lippen nog meer accentueren. (€ 33,25)
4. Met de Provocalips glosses van Rimmel heb je voor 16 uur lang perfecte lippen. Smoosh erop los! (€ 8,99)
5. Naast het altijd klassevolle rood van Givenchy komt het merk ook aanzetten met N° 23 Orange Distraction. Flashy, maar ideaal als statement piece. (€ 30,41)

Foto's © Givenchy, Dior, Essie, Hema en L'Oréal.

Voor de nails kunnen we eigenlijk dezelfde do's and don'ts vaststellen. Ook bij de spring summer kleurtjes voor de nail polishes is een opvallende kleur het belangrijkste. Happy thoughts, crazy moments en gewoon lekker een meisje zijn. Elke vrouw moet in de lente- en zomermaanden af en toe de remmen eens kunnen losgooien. Hoe doe je dat beter dan met een popping color op je nagels?

Naast de opvallende kleuren is het ook een goede optie om eens te kiezen voor een nude tint. Voor de SS 2015 is het naast lekker poppy ook erg in om voor een full neutral look te kiezen. 

1. Givenchy heeft voor de lente een wel erg flashy kleurtje op de markt gebracht in de nieuwe vernis collectie. N° 24 jaune expression laat de zon letterlijk binnen, maar dan op je nagels. (€ 28,04)
2.  Essie heeft elke keer opnieuw weer een gamma leuke frisse kleurtjes. Het happy wife rood-oranje is très cool, maar de ballet slippers-kleur is dan weer een prachtige nude tint. (€ 10,99)
3. Speciaal voor de lente lanceert Dior haar wereldbekende rouge 999 color nu ook uit in een nail polish. (€ 24,35)
4. In kledij zijn de 60's helemaal terug, maar ook op beautyvlak is dat het geval. L'Oréal brengt een prachtige flower power-collectie op de markt. Deze kleur heet woodstock calling. Duidelijk genoeg, toch? (€ 6,10)
5. Behalve lippenstiften zit er in de beauty collectie van Hema ook nog een ander nieuwtje. Deze long lasting nagellakjes hebben een subtiele matte look (€ 2,50,-). Werk ze af met de glitter top coat voor een speelse touch (€ 2,75).

Met medewerking van Jan Van Eldere.

page loaded