Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Philosophy vedettes!

Door Angelique op 24.03.2015

Nu we de volledige cult background kennen van Philosophy is het tijd om de producten eens onder de loep te nemen. Nog niet mee? Lees zeker het artikel 'The philosophy of Philosophy'. Everybody loves Philosophy. Wij bij Belmodo zijn er helemaal gek van en hebben elk ons all time favo productje. Nu jij nog! 

Om jullie een beetje inspiration te geven en de keuze wat makkelijker te maken, hebben wij een favourite countdown samengesteld. Er is niets zo moeilijk als in de winkel staan met een keuze uit 100 potjes. Begin met onze lovies en je bent all set

Hydrateren, hydrateren en nog eens hydrateren. Dat is de basis van beauty. Alle celebs, elke blog en iedere dermatoloog verkondigt het en Belmodo doet mee! Het belangrijkste is veel water drinken, de hele dag door en waar je ook bent. Het is natuurlijk niet altijd handig om met een bidon water over straat te lopen, dus moeten we extra hulp zoeken. Dit wonderproduct Hope in a Jar is daarvoor perfect. Het is voedend en houdt je huid aangenaam soepel.

Een goede peeling is de basis van een reine en ademende huid. Misschien doe je dit vaak genoeg, zoniet change it! Een topper tussen de scrubs is de deze Microdelivery Peel van Philosophy. De citrusextracten zorgen voor een gladde en egale huid. Geef je gezichtje 's morgens een oppepper en tover die wallen weg

De grote fles in het midden, de 3 in 1 Cleanser Face and Eyes, staat sinds kort de badkamer van iedereen die bij Belmodo werkt. We all love it! Dit zlig product gebruik je zowel 's morgens als 's avonds. Extracten van weideplanten, rozenhout en sandelhout hydrateren de huid als geen andere. Masseer het zachtjes in op je huid met je vingertoppen en spoel nadien goed af

De Miracle Worker is dé absolute consumenten favoriet bij de Belgen. Giet bij het eerste gebruik de flacon uit over de pads in het potje. Per behandeling gebruik je maar 1 pad. Bye, bye veroudering van de huid. Je gelaat gaat enkele jaren back in time. Something we all love! Anti- aging, je kan niet vroeg genoeg beginnen, zei onze dermatoloog en we zijn heel gehoorzaam.

Behalve sublieme huidverzorgingsproducten heeft Philosophy ook enkele uitmuntende geurtjes. Na je beautywasje aan de wastafel is het tijd om af te werken met het Amazing Grace parfum. Een lekker bloemengordijn past perfect bij de aankomende lente bries! Geen enkele vrouw die hieraan kan weerstaan, zelfs jij niet. 

Foto's © Philosophy. 

Met medewerking van Jan Van Eldere. 

page loaded