Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

From rags to riches: Rich-girl hair

Door kora-lee op 22.03.2015


Backstage @ Gucci & Jason Wu.

Fashion Week Season is het uitgelezen moment om inspiratie op te doen. Niet alleen fashionwise, maar ook op beautygebied. Bulked brows, low knotted ponytails of – iets gewaagder – de gezichtsjuwelen van Givenchy’s Victorian chola girls: het zijn allemaal trends die we konden spotten op de FW2015-2016 catwalks


Backstage @ Chloé.

De haartrend die modeweek na modeweek terugkwam, was langglanzendlicht golvend haarBeach wavesyou say? Verre van. Het haar is veel minder warrig en crunchy van textuur, en de golven zijn minder gedefinieerd. Noooo, people, dit is ‘rich-girl hair’. Het was TheCut die met de term op de proppen kwam – credit where credit is due – maar zelf had ik absoluut geen betere term kunnen bedenken. They coined it!


Backstage @ Gucci.


Backstage @ Prabal Gurung & Ralph Lauren.

Rich-girl hair is luxueus en minimalistisch tegelijk, polished and effortless all-in-one, maar bovenal o zo elegant. Die lange, weelderige lokken, die lichte slag, die gezonde glans, what’s not to like? En het geeft een strakke, sportieve outfit net dat tikkeltje je-ne-sais-quoi dat je look onweerstaanbaar chic maakt, maar laat zich eigenlijk moeiteloos combineren met eender welke kledingstijl. Simplicity is the ultimate sophistication


Backstage @ Ralph Lauren & Jason Wu. 

Foto's © Style.com

page loaded